1775 VP Skin Önerisi

Akif Erdem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
354
Merhabalar yağmacı vandal,oni phantom,asil phantom var hesabımda 1 tane daha vandal deseni almak istiyorum önerisi olan varmı gaianın intikamı vandal güzel aslında sizce alınır mı? Her türlü öneriye açığım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Delipop al

Merhabalar yağmacı vandal,oni phantom,asil phantom var hesabımda 1 tane daha vandal deseni almak istiyorum önerisi olan varmı gaianın intikamı vandal güzel aslında sizce alınır mı? Her türlü öneriye açığım.
Gainanın vandalini al knk hem güzel spray atarsın hemde onetap atarsın

Sentinels of Light veya Gaia güzel bence. Ejderde olabilir.

Onetap hissiyatını önemsiyorsan yitik - köken ve delipop çok iyi. Bunun harici gaia hem sprayde hem de onetapte iyi hissetiriyor lakin bir süre sonra sıkıcı hale geliyor. En azından benim için.

NOT : 3 Ay bile oynasam sıkıcı hale gelmesin, hem onetap hem de spray hissiyatı aşşırı iyi olsun diyorsan asil vandal. Benim fav.

Gaia net, aldığım tek skin hala kullanıyorum. Psikolojik one tap atmaya zorluyor vandal bence müthiş.

Rgx yada asil

Gaia-Yitik

gaianın intikamı gelirse alınır. ama rgx 🥵.

ASİL VANDALLLLLLLLL

Geri