- Reaksiyon skoru
- 1,695
Dostlar iPhone 11 in ekranı nasıldır , sıkıntı çıkarır mı ? Çoğu kişi sorunlu vs diyor
Şaka mı ? Şakaysa komik değil.Tepsi yamultarak bedava alabilirsin
İnstagram > Taha DuymazŞaka mı ? Şakaysa komik değil.
Birisine gönderme yaptı da arkadaş sen kafana takma.Şaka mı ? Şakaysa komik değil.
Yok sorun değil. Ekranı nasıl net değil vs diyorlarBirisine gönderme yaptı da arkadaş sen kafana takma.
Ekranı nasıl pekisorunlu değil kullandım çok güzel
Yani bir sıkıntı çıkarmaz. Daha ucuza o özellikte bir şeyler alabilirsinizDostlar iPhone 11 in ekranı nasıldır , sıkıntı çıkarır mı ? Çoğu kişi sorunlu vs diyor
büyük ekran sıkıntı olmazsa alınırYok sorun değil. Ekranı nasıl net değil vs diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekranı nasıl peki
iPhone dışında telefon istemiyorum , ya da ikinci el iPhone 11 Pro alabilirimYani bir sıkıntı çıkarmaz. Daha ucuza o özellikte bir şeyler alabilirsiniz
Sen bilirsin. Ama ikinci el alma benceiPhone dışında telefon istemiyorum , ya da ikinci el iPhone 11 Pro alabilirim
ben beğendim güzel telefon ama 11 alacağıma 8 veya X alırımDostlar iPhone 11 in ekranı nasıldır , sıkıntı çıkarır mı ? Çoğu kişi sorunlu vs diyor
Dostum onlar çok eskidiben beğendim güzel telefon ama 11 alacağıma 8 veya X alırım