Çözüldü✓ 3070 TI Sistem önerisi

Reaksiyon skoru
34
Bütçe
35000
Gençler acilen güzel bir bilgisayar dizmek istiyorum, 3070 Ti 3 fanlı ekran kartı olsun, hazır sistem almayacağım parçalar halinde istiyorum, dizerseniz mutlu olurum. Monitör ve kasa içinde olsun klavye ve fare var, şimdiden sağolun.

Gençler acilen güzel bir bilgisayar dizmek istiyorum, 3070 Ti 3 fanlı ekran kartı olsun, hazır sistem almayacağım parçalar halinde istiyorum, dizerseniz mutlu olurum. Monitör ve kasa içinde olsun klavye ve fare var, şimdiden sağolun.
onun yerine çok güzel bir hazır sistem var bütçendede para kalır kaç hzlik monitör istiyorsun

Son düzenleme:

Böyle bişey için parçalar tam uyuyormu bilmiyorum diğer arkadaşlar bilgilendirirse daha sağlıklı olur.

onun yerine çok güzel bir hazır sistem var bütçendede para kalır kaç hzlik monitör istiyorsun klavyen mekanik mi olsun yarı mekanik mi elin için fare küçük mü olsun büyük mü olsun
Dostum klavye mouse istemiyorum var yazdım görmedinmi monitör 144hz değilde yüksek olsun hazır sistem sevmiyorum

Dostum klavye mouse istemiyorum var yazdım görmedinmi monitör 144hz değilde yüksek olsun hazır sistem sevmiyorum
hazır sistem sevmiyorsan bu belki sevdirir https://www.gaming.gen.tr/urun/1809...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ şuan stokta yok ama fiyatı 23500 lira https://www.sinerji.gen.tr/aoc-27-c...-monitor-p-36571?utm_campaign=akakce&v=1.71.1 bu monitör efsane hazır sistemi yinede düşünmüyorsan başka bir şey diyemem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bişey için parçalar tam uyuyormu bilmiyorum diğer arkadaşlar bilgilendirirse daha sağlıklı olur.
zotac ekran kartı kalitesiz asus al yıllarca oyna hiç riske girme

Baya baya uyumsuz sistem. İşlemci eski nesil, anakart AMD uyumlu, işlemci soğutucu yok diye liste uzar sanırım 😅

Geri