Çözüldü✓ 3070 TI Sistem önerisi

Gençler acilen güzel bir bilgisayar dizmek istiyorum, 3070 Ti 3 fanlı ekran kartı olsun, hazır sistem almayacağım parçalar halinde istiyorum, dizerseniz mutlu olurum. Monitör ve kasa içinde olsun klavye ve fare var, şimdiden sağolun.
Ekran kartı:

İşlemci:

Anakart:

RAM:

PSU:

Kasa:

SSD:

Monitör:

Soğutma:

Bu haliyle 34750TL tuttu. F/P olması için çok adı bilinmeyen ama kaliteli bileşenler kullanmaya çalıştım. Monitör olarak ucuz 2K modellerden birini seçtim ama 1080P istiyorsanız ona göre monitör değişebilir.

Böyle bişey için parçalar tam uyuyormu bilmiyorum diğer arkadaşlar bilgilendirirse daha sağlıklı olur.
Çok kötü

Sağol kral adamsın bi bakayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı:

İşlemci:

Anakart:

RAM:

PSU:

Kasa:

SSD:

Monitör:

Soğutma:

Bu haliyle 34750TL tuttu. F/P olması için çok adı bilinmeyen ama kaliteli bileşenler kullanmaya çalıştım. Monitör olarak ucuz 2K modellerden birini seçtim ama 1080P istiyorsanız ona göre monitör değişebilir.
Tamam bi gözden geçireyim toplayım size gösteririm

Ekran kartı:

İşlemci:

Anakart:

RAM:

PSU:

Kasa:

SSD:

Monitör:

Soğutma:

kalitesiz ekipmanlar

Sağol kral adamsın bi bakayım

Tamam bi gözden geçireyim toplayım size gösteririm
eğer uzun bir süre kullanıcaksan asus her zaman bir adım önde

Screenshot_20220814-032306_Chrome.jpg
parçalar uyumlu mu? gençler dediklerinizi dikkate alarak dizdim yani eksik falan yok demi?

kalitesiz ekipmanlar

Tamam kral asus ekran kartı aklımda

kalitesiz ekipmanlar

Neresi kalitesiz acaba? Attığım Colorful ekran kartı her anlamda attığınız TUF modelden iyi. Ha siz sadece markaya bakıyorsanız orasını bilemem.

Ek olarak iki sistemin arasında monitörü de hesaba katınca tam 6K fiyat farkı var ve sistemde soğutucu bile yok. Konu sahibi monitör dahil 35K bütçe vermiş bende ona göre olabilecek en iyi sistemi toplamaya çalıştım. Mantıklı öneriler verecek biri olursa (şu anakart senin seçtiğinle aynı fiyatta ve daha iyi vs gibi) ona göre değişimler olabilir tabi.

Alıntıyı görüntüleparçalar uyumlu mu? gençler dediklerinizi dikkate alarak dizdim yani eksik falan yok demi?
Bu işlemciyi 10K lık hazır sistemlerde kullanıyorlar böyle bir sisteme bu işlemci hiç olmamış. Ve hepsini aynı siteden almaya çalıştığınız için buna rağmen fiyat pahalı çıkmış. Parçaları Akakçeden araştırarak alın. En kötü ihtimalle 10 siteden üyelik açarsınız biraz uğraştırır ama arada ciddi fiyat farkları oluyor.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüleparçalar uyumlu mu? gençler dediklerinizi dikkate alarak dizdim yani eksik falan yok demi?

işlemci niye amd 5500 onun yerine https://www.hepsiburada.com/intel-c...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.51.1 bu çok daha iyi

amazondan alırsan pahalı alırsın benim attıklarımda amazondakilerle aynı ama daha ucuza satılıyor

Screenshot_20220814-034936_Chrome.jpg

Dediğin gibi ucuzlara baktım işlemciyi değistirdim 35.756 oldu iyi mi? sistem tekrar bak

Ekler

• Screenshot_20220814-040113_Trendyol.jpg
    Screenshot_20220814-040113_Trendyol.jpg
    381.1 KB · Hit: 30
  • Screenshot_20220814-041536_Chrome.jpg
    Screenshot_20220814-041536_Chrome.jpg
    965.8 KB · Hit: 24
@55superx dışında güzel öneri yapan olmamış. Belki onda da parça değişebilir pek bakmadım ama diğerleri googlea yazmış ilk çıkanları atmış

Alıntıyı görüntüle

Dediğin gibi ucuzlara baktım işlemciyi değistirdim 35.756 oldu iyi mi? sistem tekrar bak

Alıntıyı görüntüle

o işlemci yerine https://www.hepsiburada.com/intel-c...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.82.6 bunu seçebilirsin ramler yerine https://www.n11.com/urun/gskill-rip...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bunu alırsın 500 gb ssd alıcaksan https://www.n11.com/urun/samsung-98...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel diğereri güzel

Yok soğutucusu çöp onunkide pek iyi değil benim dizdiğime bak
Rezalet seninki. Koyduğun soğutucuya bak. 500TL üstüne 3080 ROG varken koyduğun ekran kartına bak. Anakarta bak RAMe bak. Bu arada büyük ihtimalle onun soğutucusu seninkiyle aynı hatta daha sessiz ve iyi bile olabilir :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,570
Üyeler
197,932
Son üye
nicklessman
Geri