Öneri Steam Önerdiğiniz Oyunlar

Hocam konuyu şimdi açma sebebim de bu zaten. Şuanda indirimde olan, şimdiden alınabilecek oyun arıyorum. Sistem özelliği ise büyük ihtimalle 3060 laptop olur.
Bı hafta önce yazsaydın witcher 2 -3 ü 15 liraya alabilirdin hikayeli çok tavsiye edilen oyundur ama şuan 2 si birlikte 100 lirayı geçiyor değmeyebilir alınmaz bence 100 liraya sık iniyormuş fiyatı zaten

witcher 3 goty edition alabilirsin ,metro serisine bakabilirsin,aynı şekilde tomb raider ,battfield 1 ve gta 5 önerebilirim
Witcher kesinlikle alacağım. PS de oynarken alamamıştım. Malum salonda oynuyordum. +18 sahnelerde yakalanmak iyi olmazdı 😀

Witcher kesinlikle alacağım. PS de oynarken alamamıştım. Malum salonda oynuyordum. +18 sahnelerde yakalanmak iyi olmazdı 😀
Asetto corsa 6 liraya düşücek diye duymuştum şuan 32 lira sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Reis ben tüm oyunları mı atim geneli ücretsiz ama

Car Detailing Simulator: Prologue

Crossout

PAYDAY 2

Brawhalla

Cs:go

GTA 5

Valorant

MineCraft

Unrailed

Realm royale

Asetto corsa 6 liraya düşücek diye duymuştum şuan 32 lira sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Reis ben tüm oyunları mı atim geneli ücretsiz ama

Car Detailing Simulator: Prologue

Crossout

PAYDAY 2

Brawhalla

Cs:go

GTA 5

Valorant

MineCraft

Unrailed

Realm royale
GTA 5 i online için belki alırım. Ama online da sıkmıştı beni. Çoğu şeyi yapmıştım. Hikayeyi de zaten 4 kere bitirdim.

GTA 5 i online için belki alırım. Ama online da sıkmıştı beni. Çoğu şeyi yapmıştım. Hikayeyi de zaten 4 kere bitirdim.
Pahalı reis ya banada amcam hediye almış geçen gün yeni PC aldım diye iade etmek istedim. 125 liraya ben indirimde 5-6 tane oyun Alırdım ama hediye işte yapamadım

Pahalı reis ya banada amcam hediye almış geçen gün yeni PC aldım diye iade etmek istedim. 125 liraya ben indirimde 5-6 tane oyun Alırdım ama hediye işte yapamadım
Açıkçası ben korsana çok karşı olan biri değilim. Paramın yettiği oyunu orijinal alırım. Çoğu hikayeli oyunu korsan indireceğim kesin. Ama online için zaten mecbur almak gerekiyor.

Açıkçası ben korsana çok karşı olan biri değilim. Paramın yettiği oyunu orijinal alırım. Çoğu hikayeli oyunu korsan indireceğim kesin. Ama online için zaten mecbur almak gerekiyor.
Ben eskiden korkmuyordum ama şimdi yeni pc alınca korkmaya başladım bir şey olur diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,813
Üyeler
191,171
Son üye
ZoULaBeL
Geri