- Reaksiyon skoru
- 1,898
En geç 1 ay içerisinde PC geçmiş olacağım. Steam hesabı açtım. Şuanda alınabilecek oyunlar nelerdir? Belirli bir bütçe yok. Yine de 100 TL altı olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
100 TL yi sınır olarak yazdım. Oyun eğer değecek bir oyun ise tek oyun 100 de olur.100 TL ye bir mi birkaç tane mi
Pay day 2 5.50 TL'ye indi al kalsın kütüphanede bence banada dün bitane kral hediye etti. HDD veya SSD düşükse alma ama 80 GBEn geç 1 ay içerisinde PC geçmiş olacağım. Steam hesabı açtım. Şuanda alınabilecek oyunlar nelerdir? Belirli bir bütçe yok. Yine de 100 TL altı olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Hocam konuyu şimdi açma sebebim de bu zaten. Şuanda indirimde olan, şimdiden alınabilecek oyun arıyorum. Sistem özelliği ise büyük ihtimalle 3060 laptop olur.Dostum bir ay sonra benim buraya yazacağım oyunun aynı fiyat olacağının bir garantisi yok. Lütfen bilgisayarı alıp , satın almaya ve indirmeye hazır olduğunuzda konu açınız. Ayrıca sistem özelliklerinizi belirtiniz.
Reis telden alır şimdiden illa PC geldiğinde mı alması gerekDostum bir ay sonra benim buraya yazacağım oyunun aynı fiyat olacağının bir garantisi yok. Lütfen bilgisayarı alıp , satın almaya ve indirmeye hazır olduğunuzda konu açınız. Ayrıca sistem özelliklerinizi belirtiniz.
Abicim ne seviyorsun, ne gibi oyunları seviyorsun, örnek verebilirmisin? Şimdi sana brawlhalla önerip sülaleden olmayalım. Gerçi bedava oyun.En geç 1 ay içerisinde PC geçmiş olacağım. Steam hesabı açtım. Şuanda alınabilecek oyunlar nelerdir? Belirli bir bütçe yok. Yine de 100 TL altı olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Güzel oyun ben oynuyorum sarar wksjwksjAbicim ne seviyorsun, ne gibi oyunları seviyorsun, örnek verebilirmisin? Şimdi sana brawlhalla önerip sülaleden olmayalım. Gerçi bedava oyun.
witcher 3 goty edition alabilirsin ,metro serisine bakabilirsin,aynı şekilde tomb raider ,battfield 1 ve gta 5 önerebilirimEn geç 1 ay içerisinde PC geçmiş olacağım. Steam hesabı açtım. Şuanda alınabilecek oyunlar nelerdir? Belirli bir bütçe yok. Yine de 100 TL altı olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Genellikle hikayeli oynarım. Online da olur, farketmez. Beğendiğini atabilirsin.Abicim ne seviyorsun, ne gibi oyunları seviyorsun, örnek verebilirmisin? Şimdi sana brawlhalla önerip sülaleden olmayalım. Gerçi bedava oyun.
Varmı hocam örnek oyun? Sayabileceğim çok hikayeli oyun var, mesala ben genelde korku türü severim. Outlast'ın dönemi geçsede bence denenmediyse denenebilir.Genellikle hikayeli oynarım. Online da olur, farketmez. Beğendiğini atabilirsin.