Atlas Savaş
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 334
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki neyi pahalıya aldım bu sistemde neden kazık yedimiyi fiyata almışsın 1070'i
Peki neyi pahalıya aldım bu sistemde neden kazık yedimiyi fiyata almışsın 1070'i
Pahalı diyenleri ciddiye alma 3k normal fiyatHocam konu açtım almadan önce herkes 3000e çok iyi dedi
Fiyat konu değil, bu sisteme ekran kartı az düşük kalmışHocam konu açtım almadan önce herkes 3000e çok iyi dedi
Hocam peki ne pahakı neden olmamışPahalı diyenleri ciddiye alma 3k normal fiyat
Fiyat nasıl pekiFiyat konu değil, bu sisteme ekran kartı az düşük kalmış
İşi gücü trol olanları boşver onlar kötü der geçer işlemci falan 3k ise gayet iyiHocam peki ne pahakı neden olmamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyat nasıl peki
Fiyat normal sayılır ama sorun az daha katıp sıfır alabilirdin.Hocam peki ne pahakı neden olmamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyat nasıl peki
Daha uygun fiyata güç kaynağı bulabilirdinPeki neyi pahalıya aldım bu sistemde neden kazık yedim![]()
Sisyem nasıl peki bu fiyataİşi gücü trol olanları boşver onlar kötü der geçer işlemci falan 3k ise gayet iyi
Bence gayet iyi güç kaynağı belki daha uygun olabilirmiş ama bence başka sorun yokSisyem nasıl peki bu fiyata
Mantıksız derken ekran kartından bahsediyorsanız elimde bütçe kalmadı gtx 1070 aldım seneye satıp daha güçlü bir şey alsam nasıl olurGeçmiş Olsun, cok mantıksız
İlerde 1070 satıp güncellersem olur muBence gayet iyi güç kaynağı belki daha uygun olabilirmiş ama bence başka sorun yok