- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,972
Kartın fiyatı iyide sistem çok karma olmuş
Size kalmış para varsa olur tabi ama 1070 bence şuan bile güzel kartİlerde 1070 satıp güncellersem olur mu
Neden pekiKartın fiyatı iyide sistem çok karma olmuş
Sağolun hocam ilaç gibi geldinizHocam parçalar kaliteli ben sadece m2'yi sevemedim. Monitörsüz 12 bine toplamışsınız 1070 ile kasayı. Aslında parçalar güzel sadece ekran kartı eski bir kart düşük bütçe sistemde olsa arkadaşlar geçmiş olsun demezdi. 12400f'in 2k-4k da 6800 xt ye kadar yolu olduğu için biraz dengesiz olmuş. Mesela c650 gold psu da çok iyi sadece ekran kartı düşük kalmış sisteme ama o da sizi götürür değiştirene kadar canınızı sıkmayın.
Hocam amacım şuydu powerdan işlemciden ramden ssdden kısmak yerine ekran kartını idarelik düşük alıp sonra güncelleyince elit bir sistem oluşturmak istedim niye kimse anlamıyor ERKAN KARTI İDARELİK DAHA SONRA DEĞİŞTİRECEĞİMHocam parçalar kaliteli ben sadece m2'yi sevemedim. Monitörsüz 12 bine toplamışsınız 1070 ile kasayı. Aslında parçalar güzel sadece ekran kartı eski bir kart düşük bütçe sistemde olsa arkadaşlar geçmiş olsun demezdi. 12400f'in 2k-4k da 6800 xt ye kadar yolu olduğu için biraz dengesiz olmuş. Mesela c650 gold psu da çok iyi sadece ekran kartı düşük kalmış sisteme ama o da sizi götürür değiştirene kadar canınızı sıkmayın.
Güzel olur güncel bir sisteminiz olmuş olurSağolun hocam ilaç gibi geldiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlerde 4000 serisiyle falan güncellersem nasıl olur
Ben anladım dostum zatenHocam amacım şuydu powerdan işlemciden ramden ssdden kısmak yerine ekran kartını idarelik düşük alıp sonra güncelleyince elit bir sistem oluşturmak istedim niye kimse anlamıyor ERKAN KARTI İDARELİK DAHA SONRA DEĞİŞTİRECEĞİM
Hocam vallaha halimi bi siz anladınız çok teşekkürlerBen anladım dostum zatenoraya 4500 lira daha ekleyip 6700xt koysan ( asus dual cashback indirime girmişti) herkes h.o derdi.
Hocam bir de demeyi unuttum ekran kartına 20dk furmark yaptım maximum 71 dereceye çıktı iyi mi termal macun değiştirmeye gerek var mıBen anladım dostum zatenoraya 4500 lira daha ekleyip 6700xt koysan ( asus dual cashback indirime girmişti) herkes h.o derdi.
fiyata iyi demişler buna alacağını tahmin edememişlerHocam konu açtım almadan önce herkes 3000e çok iyi dedi