Gülşen : annelerimizin memeleri açık olsun

Aynı cümleyi bir erkek sanatçı kendi cinsel organı için söylese acaba ne olurdu? Sesi dahi olmayan sözde şarkıcı bir insanı pek ciddiye almamak lazım.

Konu hakkında ne düşünüyosunuz

edit : gülşen Lgbt bayrağı açmıştı ben bu sözleri ilk cümleyi okuduktan sonra lgbt için söylüyo sandım sonda aşırı alakasız bi şey görünce öyle bi kahkaha attım ki sandalyeyi yedim son 1 aydır en çok güldüğüm haber 🤣

Alıntıyı görüntüle
Bence bir şey anlatmak istemiş yoksa çok anlamsız ben anlamadım eğer anlamı açıklayacak varsa sevinirim.
Ayrıca bu ülkede LGBT kavramını bir yanda halkın önyargısıyla beraber yürüyüşleri yapan ve bu kavramları en saçma şekilde anlatanlar kol kola LGBT'yi Türkiye'de bitirmeye gidiyorlar

Konu hakkında ne düşünüyosunuz

edit : gülşen Lgbt bayrağı açmıştı ben bu sözleri ilk cümleyi okuduktan sonra lgbt için söylüyo sandım sonda aşırı alakasız bi şey görünce öyle bi kahkaha attım ki sandalyeyi yedim son 1 aydır en çok güldüğüm haber 🤣

Alıntıyı görüntüle
Senin annenin açık olsun Gülşen. Yada bizim eve gel benim odada aç bakalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı cümleyi bir erkek sanatçı kendi cinsel organı için söylese acaba ne olurdu? Sesi dahi olmayan sözde şarkıcı bir insanı pek ciddiye almamak lazım.
Babalarımız cinsel organı açık yürüsün :/

Yazıyı okuyunca ekran ısırdım

max gülşen

bu kadın harbi niye böyle

Max yeni ünlü zeka.

Özgürlük adı altında kontrolden çıkıyorlar. Ona bakılırsa istanbul bebek olayına da sesimizi çıkarmayalım herkes özgür sonuçta. Veya sahilde çıplak yatan adama da bir şey demeyelim
Kamusal alanda özgürlük değildir.
Ama özel mülkiyette özgürlüktür

Geri