Ryzen 9 5900X RX 6500 XT'le Uyumlu Mu

Oğlum tartışma çıkacak şimdi. Ne ayaksın la? Doğru olmayan sitelere nasıl güveniyorsun? Bu nasıl bir cahilliktir? Uğraşamayacağım. Ne haliniz varsa görün.
Doğru olan siteyi at bakalım kanka ayrıca yaşın kaç oğlum falan diyebileceğini mi düşünüyorsun sanalda herkese? Bu nasıl bir konuşma dili?

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Dostum kanıt kaynak bir şey var mı yoksa senin beynine mi inanalım?

Ben sana kabul görülen bir test sonucu attım sen bana kendi sözcüklerini atıyorsun.
Kim kabul görüyor cahiller mi? %98'in altına düşüyor mu kullanım bir bak bakalım..

Dostum kanıt kaynak bir şey var mı yoksa senin beynine mi inanalım?

Ben sana kabul görülen bir test sonucu attım sen bana kendi sözcüklerini atıyorsun.
1050Ti ile sıkıntısı yok sadece işlemci fazla düşük kalır

Yanlış Bilgilendirme

Ekler

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    63.3 KB · Hit: 30
  • Hahaha
Aynen kanka sanada iyi günler iyi forumlar.
İşlemcinin tam potansiyelinde kullanılmaması zaten istenilen bir şey biliyorsun değil mi? İşlemcinin %100 kullanılmasını ağır render almak dışında istemezsin zaten. Attığın site ayrıca technopatta yasaklı. 500 bin kişinin üye olduğu bir forumdaki yasaklı siteyi sen kendin güvenilir görüyorsun. Bu egoyla hayatında başarılar.

Aynen kanka sanada iyi günler iyi forumlar.
Grafik kartı darboğazı darboğaz sayılmaz kart güçsüz sadece. Yetmeme durumu yok. Hala 6500XT' nin alabileceği FPS leri veya 1050Tİ' ın alabileceği fps leri alabiliyosun yani grafik kartının performansı tam alabileceğin max fps zaten

• Beğen
İşlemcinin tam potansiyelinde kullanılmaması zaten istenilen bir şey biliyorsun değil mi? İşlemcinin %100 kullanılmasını ağır render almak dışında istemezsin zaten. Attığın site ayrıca technopatta yasaklı. 500 bin kişinin üye olduğu bir forumdaki yasaklı siteyi sen kendin güvenilir görüyorsun. Bu egoyla hayatında başarılar.
Hala 6500 xt kullanıyor musun? Kullanıyorsan özelden sana soru sorabilir miyim?

• Beğen
Grafik kartı darboğazı darboğaz sayılmaz kart güçsüz sadece. Yetmeme durumu yok. Hala 6500XT' nin alabileceği FPS leri veya 1050Tİ' ın alabileceği fps leri alabiliyosun yani grafik kartının performansı tam alabileceğin max fps zaten
Grafik kartı darboğazlarında GPU %100 kullanılıyor fakat işlemci özellikle 1050 Ti için neredeyse yarı yarıya kullanılıyor hocam? Bu konuda bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum sonuçta CPU performansı yarı yarıya düşüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Grafik kartı darboğazlarında GPU %100 kullanılıyor fakat işlemci özellikle 1050 Ti için neredeyse yarı yarıya kullanılıyor hocam? Bu konuda bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum sonuçta CPU performansı yarı yarıya düşüyor.
Ayrıca üstteki tek bildiği laf felsefesi olan arkadaş yerine açıklama yaptığınız için ayrıca teşekkür ederim.

Gereksiz savunma ve inatlaşma demiş en azından sokak ağzıyla konuşup her mesaja haha atmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İddia ettiğim sonuç değerleri;

1660560402705.png

@RevDeisDou

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info