PS4 mü PC mi

merttu

80+
Reaksiyon skoru
45
Beyler direk konuya geçiyorum.
Bilgisayarım efsane bişey değil r7 240 vb var.
ben bu bilgisayarımı letgoda satıp ustune para eklesem ve ps4 alsam daha mantıklı olur mu acaba sizce?
bilgisayarda sadece csgo ve valorant oynuyorum. ama hikaye oyunlarınada bayılıyorum.
televizyonda sıkıntı olmaz evde 2 televizyon var 1 tanede monitorum var sizce hangisini yapmalıyım ?

r7 240 yerine PS4'üm olmasını tercih ederdim. Çok daha mantıklı olur bence.

Beyler direk konuya geçiyorum.
Bilgisayarım efsane bişey değil r7 240 vb var.
ben bu bilgisayarımı letgoda satıp ustune para eklesem ve ps4 alsam daha mantıklı olur mu acaba sizce?
bilgisayarda sadece csgo ve valorant oynuyorum. ama hikaye oyunlarınada bayılıyorum.
televizyonda sıkıntı olmaz evde 2 televizyon var 1 tanede monitorum var sizce hangisini yapmalıyım ?
ben olsam "İyi kötü bi pc'm var. Şimdilik istedğim oyunları oynayabiliyorum. O zaman ps4 alayım" diye düşünürdüm.

peki oyun konusunda sıkıntım olurmu. aylık psn alsam ve birkaç adette klasıklesmıs oyunu cd olarak letgoda alsam yeterli olurmu sızce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben olsam "İyi kötü bi PC'm var. Şimdilik istedğim oyunları oynayabiliyorum. O zaman ps4 alayım" diye düşünürdüm.
fakat bilgisayarı satacağım. laptopum var internet konusunda sıkıntı olmaz fakat ps4ün oyun kütüphanesinden sıkılmam değilmi :/

peki oyun konusunda sıkıntım olurmu. aylık psn alsam ve birkaç adette klasıklesmıs oyunu cd olarak letgoda alsam yeterli olurmu sızce
ps+ oyunları belli olunca al mesela ben 3 aylık aldım farming sim verdiler 24tl boşa gitti. Diğer klasik oyunlar da baya götürür bence yeter.

fakat bilgisayarı satacağım. laptopum var internet konusunda sıkıntı olmaz fakat ps4ün oyun kütüphanesinden sıkılmam değilmi :/
beni sıkmıştı

mesela neleri oynamıstın ve daha sonra sıkmıstı 2 yıl gıbı bir sure oynayacagım zaten sonra unıversıte sınavı var
6 ay sonra sattım ben gta5 r6 watch dogs2 witcher 3 uncharted 4 nfs payback oynadım sonra sıkılmıştım son 2 hafta açmadım bile

ve bugün pc alıcam

6 ay sonra sattım ben gta5 r6 watch dogs2 witcher 3 uncharted 4 nfs payback oynadım sonra sıkılmıştım son 2 hafta açmadım bile

ve bugün PC alıcam
şey ya ben hikaye oyunlarını cok sevıyorum mesela hala tlou oynamadım playstatıon 3 üm vardı hdmi si bozuldu direk sattım oyle oyunları oynamak istiyorum babamla vb nba pes oynamak ıstıyorum yetmezmi?

şey ya ben hikaye oyunlarını cok sevıyorum mesela hala tlou oynamadım playstatıon 3 üm vardı hdmi si bozuldu direk sattım oyle oyunları oynamak istiyorum babamla vb nba pes oynamak ıstıyorum yetmezmi?
zevk meselesi bu iş tabii ben sıkıldım sen sıkılmayabilirsin ama bir zaman sonra online oyunlarda o kolu kontrol etmek işkenceye dönüşüyor

Geri