M merttu 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 165 Dahası Reaksiyon skoru 45 İsim Mert Tural 12 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Tecan yazmış: zevk meselesi bu iş tabii ben sıkıldım sen sıkılmayabilirsin ama bir zaman sonra online oyunlarda o kolu kontrol etmek işkenceye dönüşüyor Devamı için tıklayın... online oyunları fps oyunları dısında sevmıyorum o konuda pek sıkıntı yok
Tecan yazmış: zevk meselesi bu iş tabii ben sıkıldım sen sıkılmayabilirsin ama bir zaman sonra online oyunlarda o kolu kontrol etmek işkenceye dönüşüyor Devamı için tıklayın... online oyunları fps oyunları dısında sevmıyorum o konuda pek sıkıntı yok
ugur111 80+ Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Dahası Reaksiyon skoru 96 İsim ugur tas 12 Haziran 2020 #15 Pc tercihimdir.
Tecan 80+ Bronze Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 590 Dahası Reaksiyon skoru 250 İsim Duhan Can 12 Haziran 2020 #16 merttu yazmış: online oyunları fps oyunları dısında sevmıyorum o konuda pek sıkıntı yok Devamı için tıklayın... zaten fps oyunlarından bahsediyorum mesela r6 da ilk 4 5 ay bir şey yapamayacaksın
merttu yazmış: online oyunları fps oyunları dısında sevmıyorum o konuda pek sıkıntı yok Devamı için tıklayın... zaten fps oyunlarından bahsediyorum mesela r6 da ilk 4 5 ay bir şey yapamayacaksın