Neler Yeni

PS4 mü PC mi

merttu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mert Tural
Beyler direk konuya geçiyorum.
Bilgisayarım efsane bişey değil r7 240 vb var.
ben bu bilgisayarımı letgoda satıp ustune para eklesem ve ps4 alsam daha mantıklı olur mu acaba sizce?
bilgisayarda sadece csgo ve valorant oynuyorum. ama hikaye oyunlarınada bayılıyorum.
televizyonda sıkıntı olmaz evde 2 televizyon var 1 tanede monitorum var sizce hangisini yapmalıyım ?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
r7 240 yerine PS4'üm olmasını tercih ederdim. Çok daha mantıklı olur bence.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Sen ps4 al

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Beyler direk konuya geçiyorum.
Bilgisayarım efsane bişey değil r7 240 vb var.
ben bu bilgisayarımı letgoda satıp ustune para eklesem ve ps4 alsam daha mantıklı olur mu acaba sizce?
bilgisayarda sadece csgo ve valorant oynuyorum. ama hikaye oyunlarınada bayılıyorum.
televizyonda sıkıntı olmaz evde 2 televizyon var 1 tanede monitorum var sizce hangisini yapmalıyım ?
ben olsam "İyi kötü bi pc'm var. Şimdilik istedğim oyunları oynayabiliyorum. O zaman ps4 alayım" diye düşünürdüm.

merttu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mert Tural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki oyun konusunda sıkıntım olurmu. aylık psn alsam ve birkaç adette klasıklesmıs oyunu cd olarak letgoda alsam yeterli olurmu sızce
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben olsam "İyi kötü bi PC'm var. Şimdilik istedğim oyunları oynayabiliyorum. O zaman ps4 alayım" diye düşünürdüm.
fakat bilgisayarı satacağım. laptopum var internet konusunda sıkıntı olmaz fakat ps4ün oyun kütüphanesinden sıkılmam değilmi :/

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Mantıklı olur bence.

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
peki oyun konusunda sıkıntım olurmu. aylık psn alsam ve birkaç adette klasıklesmıs oyunu cd olarak letgoda alsam yeterli olurmu sızce
ps+ oyunları belli olunca al mesela ben 3 aylık aldım farming sim verdiler 24tl boşa gitti. Diğer klasik oyunlar da baya götürür bence yeter.

Tecan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Duhan Can

fakat bilgisayarı satacağım. laptopum var internet konusunda sıkıntı olmaz fakat ps4ün oyun kütüphanesinden sıkılmam değilmi :/
beni sıkmıştı

Tecan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Duhan Can
mesela neleri oynamıstın ve daha sonra sıkmıstı 2 yıl gıbı bir sure oynayacagım zaten sonra unıversıte sınavı var
6 ay sonra sattım ben gta5 r6 watch dogs2 witcher 3 uncharted 4 nfs payback oynadım sonra sıkılmıştım son 2 hafta açmadım bile

ve bugün pc alıcam

merttu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mert Tural
6 ay sonra sattım ben gta5 r6 watch dogs2 witcher 3 uncharted 4 nfs payback oynadım sonra sıkılmıştım son 2 hafta açmadım bile

ve bugün PC alıcam
şey ya ben hikaye oyunlarını cok sevıyorum mesela hala tlou oynamadım playstatıon 3 üm vardı hdmi si bozuldu direk sattım oyle oyunları oynamak istiyorum babamla vb nba pes oynamak ıstıyorum yetmezmi?

Tecan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Duhan Can
şey ya ben hikaye oyunlarını cok sevıyorum mesela hala tlou oynamadım playstatıon 3 üm vardı hdmi si bozuldu direk sattım oyle oyunları oynamak istiyorum babamla vb nba pes oynamak ıstıyorum yetmezmi?
zevk meselesi bu iş tabii ben sıkıldım sen sıkılmayabilirsin ama bir zaman sonra online oyunlarda o kolu kontrol etmek işkenceye dönüşüyor

Top Bottom