Bir Günlüğüne Moderatör/Yönetici Oldunuz

memoliyi banlardım

Hocam ben sadece boyum kaç cm uzar üzerine ihtisas yaptım, beyin konusunda bilgim yko :/
Hocam ökaryot hücrelerimi prokaryot yapmak istiyorum, yardımcı olabilecek genetik bilimci var mı forumda? Bir de bi arkadaşıma fisyon reaktörü ve yer çekimi jeneratörü için yardım gerek

Boyle birilerini sürekli şikayet eden Furkan karagülle var onu görmezden gelirdim şimdi engelledigim gibi

Sana ne forumda kim yazıyor 🤷‍♂️
Bulunduğumuz forumda kurallara uymak ve kurallara uymayanları raporlamak bizim görevimiz. Raporla tuşu boşuna bulunmuyor. Her kural ihlalini moderasyon ekibinin görmesi mümkün değil. Hem zaten kural ihlali yapmıyorlarsa ceza almazlar, değil mi :)

Ne yapardınız?

Ben forumu pespembe Barbie temalı yapardım.
Formun ismini Sarı lacivert yapar, form ekranını küçültür arka plana Ronaldo nun golerini koyardım, bi dört beş kişiyi banlar, profil fotoğrafının çok küçük bir kısmına Fenerbahçe amblemi koymayan herkesi önce geçici olarak banlar sonra devam ederse amblem koymamaya tamamen banlardım ve daha önce banlanan herkesin banını açar, forumdaki bütün kuraları kaldırır din, dil, ırk, siyaset her şey birbirine girer herkes birbirine söverdi ve çok daha kaliteli bir forum olurdu.

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
Bulunduğumuz forumda kurallara uymak ve kurallara uymayanları raporlamak bizim görevimiz. Raporla tuşu boşuna bulunmuyor. Her kural ihlalini moderasyon ekibinin görmesi mümkün değil. Hem zaten kural ihlali yapmıyorlarsa ceza almazlar, değil mi :)
Zaten o tuş var rapor edersin olur biter salça olmaya gerek yok 🙂

Liberalleri uçururum forumdan
Adam ya adam ya
adam-be-dans-eden-adam.gif

multileri asıl hesaplarıyla bileştirirdim ki rezil olsunlar. :alien::alien::alien::alien::alien::alien:

@Metshi 'yi de mod yapardım ama s admin olsam yönetici yapardım.

ortak çerez, parmak izi(eklenti gerekir) veya ıp ile tespit ettiğim sebebini tam anlayamadığım(niye açıon yani) multi ama asıl hesabı plat falan olan asıl hesabıyla yaz(a)madıklarını multide yazan üyeleri bir süre bırakıp sonra asıl hesaplarıyla birleştirip ölene kadar za derdim :cool:(ilk başta bunu dedim ama detaylı yazınca daha iyi oldu :cool:)

@bana beko derler 'i kıdemli üye yapardım :alien:

Geri