Bir Günlüğüne Moderatör/Yönetici Oldunuz

multileri asıl hesaplarıyla bileştirirdim ki rezil olsunlar. :alien::alien::alien::alien::alien::alien:

@Metshi 'yi de mod yapardım ama s admin olsam yönetici yapardım.

ortak çerez, parmak izi(eklenti gerekir) veya ıp ile tespit ettiğim sebebini tam anlayamadığım(niye açıon yani) multi ama asıl hesabı plat falan olan asıl hesabıyla yaz(a)madıklarını multide yazan üyeleri bir süre bırakıp sonra asıl hesaplarıyla birleştirip ölene kadar za derdim :cool:(ilk başta bunu dedim ama detaylı yazınca daha iyi oldu :cool:)

@bana beko derler 'i kıdemli üye yapardım :alien:
metsi zaten mod

-Forumda bir tarafa günlük maç bilgileri ve sonuçlarını canlı gösteren tablo yaptırabilirdim.
-Haftalık MVP forum üyesi seçimi yapardım :P
-Saçma bilgile veren küçük bir alan(Afrikada 60 saniye,Dünyada 1 dkya eşittir gibi.)
-Forum içi mini oyun

Foruma istek halinde kullanıcıların maddi bir şey dışında katkı sağlamaları için bir mekanizma eklerdim.
Bu mekanizmada herkes kendinde olan okuma kitaplarının her sayfasını Çeker ve siteye yüklerdi.
Bir "Donanım arşivi Kütüphanesi " oluştururduk.
Bir de foruma ait bir " zaman tüneli " de fena olmazdı.

• Her kategoriye mod alımı yapardım
• ödüllü makale yarışmaları yapardım kazanan donanım arşivi makale yazarı olurdu.
• siteye üyelerin reklam vermesini sağlayacak küçük kısımlar koyardım
• sohbet akışını sağlaması için 4 kişi tutardım bunların 2 si discord sunucusundan foruma adam çekicek diğer 2 si forumda eğlenceli ödüllü oyunlar düzenleyecek o yüzden discorddakiler gelicek
• her ay rp / vp / steam kodu çekilişi
• her ay özel sistem çıkacak ve raffle ile seçilecek başvurucaksın aradan çıkarsa
• referans kodu sistemi türü bir şey yapardım üye getirene hediyeler olucak
• lvl sistemi yapardım rank yerine

Forumu banlarım

Ne yapardınız?

Ben forumu pespembe Barbie temalı yapardım.
İkinci el kısmında ciddi düzenlemeler yapardım mesela ilan açabilmeyi kısıtlardım sadece Bronze ve üstü ilan verebilir olurdu ayrıca ilanlara vitrinde kalma süresi koyardım satılan veya uzun süre vitrinde kalan ilanlar silinmesi için. Ayrıca her kategoriden sorumlu moderatör alırdım

forumda canlı yayın yapardım yayından çıkanı banlardım
eğer canlı yayından hiç çıkmazsanız metişinin fotosunu forumun teması yapardım

bandan muaf olanlar ve özel insanlar
@Harley Quinn❖ in ismini kraliçe
@Metshi nin ismini krall yapardım

Sana modluk verip istediğim kişileri banlamanı isterdim
sonra 5 aralık günü banlanan herkesin banını açardım

Geri