Messinin kramponu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 485
Trabzonspor - Kopenhag maçı sizce nasıl biter?
Hocam trabzonlu olmayıp ezmeyen tek kişi sizsiniz sanırımİnşallah temsilcimiz alır, gönlümüz ondan yana lakin deplasman dedin mi işte bi düşünüyor insan.
Kardeşim niye ezeyim ya, ülke puanı lazım. Trabzon'un kaybetmesi demek, Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın, Galatasaray'ın ve tüm Türkiye'nin kaybetmesi demek.Hocam trabzonlu olmayıp ezmeyen tek kişi sizsiniz sanırım![]()
Hocam ben övenden daha çok ezen görüyorum. Diğer platformlarda hamsi olarak anılıyoruz.Kardeşim niye ezeyim ya, ülke puanı lazım. Trabzon'un kaybetmesi demek, Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın, Galatasaray'ın ve tüm Türkiye'nin kaybetmesi demek.
Ya onlar taraftar atışması. Bak mesela Fener-Trabzon maçı olur. Fenerlisindir, tamam hamsi der kışkırtırsın, klasik fanatik işleri. Lakin Avrupa'da desteklememiz lazım, doğrusu bu.Hocam ben övenden daha çok ezen görüyorum. Daha çok hamsi diyolarda neyse.
Fanatikler salaktır çünkü. Takım farketmezHocam ben övenden daha çok ezen görüyorum. Daha çok hamsi diyolarda neyse.
Ligte kaybetsin derken ne demek istediniz hocam?Trabzon umarım kazanır ligde kaybetsin ama.
Dalga geçiyorum Trabzonlu değilim diye.Ligte kaybetsin derken ne demek istediniz hocam?