iOS 12 Instagram reels var mı

Furkan008

80+
Reaksiyon skoru
76
iPhone 5s almak istiyor arkadaşım fakat reels çok izliyor bundan dolayı araştırma yapamıyorum bulamıyorum bir turlu yada internette ios 12 yi 15 e fln cikariolar sizce yapilie mi birde 16 gb yeterli mi dc wp tiktok Snap vb...

İnstagramda reels olabilir tam bilmiyorum. Ama dc wp tiktok yeter ancak telefonda 2gb fln yer kalır. Belkide biraz daha fazla yer kalır.

iPhone 5s almak istiyor arkadaşım fakat reels çok izliyor bundan dolayı araştırma yapamıyorum bulamıyorum bir turlu yada internette ios 12 yi 15 e fln cikariolar sizce yapilie mi birde 16 gb yeterli mi dc wp tiktok Snap vb...
Reels ne oluyordu? Bende 5S var bakarım bir ara.

Ama desteği bitmek üzere cihazın. Çoğu uygulamanın eski sürümleri ancak yüklenebiliyor yakında hiç yüklenmeyecek. Alınması pek mantıklı olur mu bilemedim. iOS yükseltme diye bir şey yok bu arada. Onlar genelde arayüz değiştiriyorlar, iOS 15 uygulamaları bu cihazda çalışmaz.

iOS yükseltemezsin iPhone 5s büyük ihtimalle Instagram yüklenmiyor 32 GB bile yetmez hiç o topa girmeyin

12.4 dediği için yüklenmiyor sanıyordum 5s Lerde min 12.4 falan o zmn ama çok bir zamanı kalmamış yakında min ios 13 yaparlar. 5s de reels var mı
Reels i bilmiyorum ama sürüm geçse bile eski sürümler yükleniyor.

Geri