RTX 2070 SÜREKLİ FAN ÇALIŞIOR

emektar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
288
Arkadaşlar Ekran Kartım Asus Rog Strix 2070 : boştayken 30 Derece ama ona rağmen full 3 lü fan çalışıyor nasıl durdurabılırım bilgisayarı kuran adam biostan yapmıs galiba

Aynen Msı Dan Auto'ya al muhtemelen sorunun çözülür.

Arkadaşlar Ekran Kartım Asus Rog Strix 2070 : boştayken 30 Derece ama ona rağmen full 3 lü fan çalışıyor nasıl durdurabılırım bilgisayarı kuran adam biostan yapmıs galiba
silent extreme teknolojisi diye bir teknoloji vardı sanki
o olunca mı fanlar boşta çalışmıyordu
sanki öyleydi ama tamamen saçmalıyo da olabilirim

Ekran kartının sürücüleri güncel mi ve driver üzerinden herhangi bir ayar yapılabiliyor mu ?

Bir de ekran kartının 0db teknolojisi varsa kendini tamamen kapatıyor diye biliyorum. Şu an 33 derecede %28 de çalışıyor fanların değil mi ? Yanlış görmedim.

Attığın fotoğrafta fan kısmının orada 28 yazıyor bak. Oradaki değer sürekli değişiyor mu ?

tamam sorun yok 50 nin altında çok fazla ses falan yapmaz zaten. Muhtemelen kartın fan kapatma özelliği yok o yüzden. Ama istersen Oradaki değeri 0 a çekip uygula dersen kapanır. Fakat her seferinde açıp kapatman gerekecek.

tamam sorun yok 50 nin altında çok fazla ses falan yapmaz zaten. Muhtemelen kartın fan kapatma özelliği yok o yüzden. Ama istersen Oradaki değeri 0 a çekip uygula dersen kapanır. Fakat her seferinde açıp kapatman gerekecek.
Anladım peki kasa üstünde 4 tane fan var dark guardian kasa onları nasıl kapatabılırım

Geri