Msi After Burnerdan fanların hızını ayarlayabilirsin.Arkadaşlar Ekran Kartım Asus Rog Strix 2070 : boştayken 30 Derece ama ona rağmen full 3 lü fan çalışıyor nasıl durdurabılırım bilgisayarı kuran adam biostan yapmıs galiba
silent extreme teknolojisi diye bir teknoloji vardı sankiArkadaşlar Ekran Kartım Asus Rog Strix 2070 : boştayken 30 Derece ama ona rağmen full 3 lü fan çalışıyor nasıl durdurabılırım bilgisayarı kuran adam biostan yapmıs galiba
28 eMSI After Burnerdan fanların hızını ayarlayabilirsin.
https://hizliresim.com/riy5Kh ayarlar otodaAynen Msı Dan Auto'ya al muhtemelen sorunun çözülür.
% si nerde yazıor bilmiyorumBir de ekran kartının 0db teknolojisi varsa kendini tamamen kapatıyor diye biliyorum. Şu an 33 derecede %28 de çalışıyor fanların değil mi ? Yanlış görmedim.
Anladım peki kasa üstünde 4 tane fan var dark guardian kasa onları nasıl kapatabılırımtamam sorun yok 50 nin altında çok fazla ses falan yapmaz zaten. Muhtemelen kartın fan kapatma özelliği yok o yüzden. Ama istersen Oradaki değeri 0 a çekip uygula dersen kapanır. Fakat her seferinde açıp kapatman gerekecek.