Swerv
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,238
mekanik klavyeler membran klavyelere göre daha uzun ömürlüdür, aynı anda 3-4 ten fazla tuşa bastığınızda algılayabilir.Membran ile mekanik arasında ne fark var acaba
mekanik klavyeler membran klavyelere göre daha uzun ömürlüdür, aynı anda 3-4 ten fazla tuşa bastığınızda algılayabilir.Membran ile mekanik arasında ne fark var acaba
Bence tam tersine bir durum uzun ömürlülük konusu mekanik klavyeler membrana göre daha hassas bence.mekanik klavyeler membran klavyelere göre daha uzun ömürlüdür, aynı anda 3-4 ten fazla tuşa bastığınızda algılayabilir.
hayır, mekanik klavyeler 20-50-100 milyona kadar tuşa basma ömrü sağlıyor klavyeden klavyeye göre değişir, ancak membran klavyelere göre kesinlikle daha uzun ömürlüdür.Bence tam tersine bir durum uzun ömürlülük konusu mekanik klavyeler membrana göre daha hassas bence.
Membran ile mekanik arasında ne fark var acaba
Dostum yurt dışından 350 dolara klavye aldım nerdeyse bütün cherry mx, gateron switchleri kullandım ama mekanik klavyeler toza suya vesayre çok hasas olduğu için membranlara göre daha az ömrü var bence. Arkadaşımda 6 yıllık membran klavye var hala sapa sağlam membran klavyede switch derdi yok silikondan oluşuyor.hayır, mekanik klavyeler 20-50-100 milyona kadar tuşa basma ömrü sağlıyor klavyeden klavyeye göre değişir, ancak membran klavyelere göre kesinlikle daha uzun ömürlüdür.
tamamDostum yurt dışından 350 dolara klavye aldım nerdeyse bütün cherry mx, gateron switchleri kullandım ama mekanik klavyeler toza suya vesayre çok hasas olduğu için membranlara göre daha az ömrü var bence. Arkadaşımda 6 yıllık membran klavye var hala sapa sağlam membran klavyede switch derdi yok silikondan oluşuyor.
Aynısı bende var 3 ayda alıştım tuşları biraz sert ve ilk başta garip geliyor ayrıca mekanik değil, mekanik hisli.Bu klavyeyi almayı düşünüyorum fiyatına değermi yorumlar oldukça iyi sizinde yorumlarınız önemli teşekkür ederim
Bu cevabınla outemu switchli klavyeler dışında başka klavye kullanmadığını anlamış oldumtamam![]()
kim ne switchi kullanmış göreceğiz dostumBu cevabınla outemu switchli klavyeler dışında başka klavye kullanmadığını anlamış oldum![]()
Walla kardeşim yıllarca Microsoft un klavyesini kullandım bunada alışırım heralde kolaycaAynısı bende var 3 ayda alıştım tuşları biraz sert ve ilk başta garip geliyor ayrıca mekanik değil, mekanik hisli de değil![]()