Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu Klavye bu fiyata alınır mı?

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
Bence tam tersine bir durum uzun ömürlülük konusu mekanik klavyeler membrana göre daha hassas bence.
hayır, mekanik klavyeler 20-50-100 milyona kadar tuşa basma ömrü sağlıyor klavyeden klavyeye göre değişir, ancak membran klavyelere göre kesinlikle daha uzun ömürlüdür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Membran ile mekanik arasında ne fark var acaba
400₺ ye bunu buldum bunu alabilirsiniz.

federalper

80+ Silver
hayır, mekanik klavyeler 20-50-100 milyona kadar tuşa basma ömrü sağlıyor klavyeden klavyeye göre değişir, ancak membran klavyelere göre kesinlikle daha uzun ömürlüdür.
Dostum yurt dışından 350 dolara klavye aldım nerdeyse bütün cherry mx, gateron switchleri kullandım ama mekanik klavyeler toza suya vesayre çok hasas olduğu için membranlara göre daha az ömrü var bence. Arkadaşımda 6 yıllık membran klavye var hala sapa sağlam membran klavyede switch derdi yok silikondan oluşuyor.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
Dostum yurt dışından 350 dolara klavye aldım nerdeyse bütün cherry mx, gateron switchleri kullandım ama mekanik klavyeler toza suya vesayre çok hasas olduğu için membranlara göre daha az ömrü var bence. Arkadaşımda 6 yıllık membran klavye var hala sapa sağlam membran klavyede switch derdi yok silikondan oluşuyor.
tamam :)

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Son düzenleme:

achiles06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mesut demirel
Aynısı bende var 3 ayda alıştım tuşları biraz sert ve ilk başta garip geliyor ayrıca mekanik değil, mekanik hisli de değil :)
Walla kardeşim yıllarca Microsoft un klavyesini kullandım bunada alışırım heralde kolayca

achiles06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mesut demirel
Satın aldım herkese teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0