Yardım Hepsiburada premium %3 cashback vermedi

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,387
Dostlar selam, hepsiburada premium sahibiyim ancak geçen gün 1850₺ koltuk aldım ama %3 vermesi gereken cashbacki 15₺ verdi. %1 bile verse 18.5₺ yapıyor zaten. bir sınırı vs mi var ben mi bilmiyorum?

Dostlar selam, hepsiburada premium sahibiyim ancak geçen gün 1850₺ koltuk aldım ama %3 vermesi gereken cashbacki 15₺ verdi. %1 bile verse 18.5₺ yapıyor zaten. bir sınırı vs mi var ben mi bilmiyorum?
15 lira sınırı varsa komikmiş

evet sınır var
-Hepsiburada: Alt Limit 1 TL - Üst Limit 500 TL (500 TL ve üzeri alışverişlerde maximum 15 TL Hepsipapel kazanılabilir.)

-Market: Alt Limit 1 TL - Üst Limit 200 TL (200 TL ve üzeri alışverişlerde maximum 6 TL Hepsipapel kazanılabilir.)

-Hepsiburada Seyahat: Alt Limit 1 TL - Üst Limit 1.000 TL (1000 TL ve üzeri alışverişlerde maximum 30 TL Hepsipapel kazanılabilir.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 lira sınırı varsa komikmiş
harbi komik sadece kargo bedava olsun bide blu tv için aldım ben

evet sınır var
-Hepsiburada: Alt Limit 1 TL - Üst Limit 500 TL (500 TL ve üzeri alışverişlerde maximum 15 TL Hepsipapel kazanılabilir.)

-Market: Alt Limit 1 TL - Üst Limit 200 TL (200 TL ve üzeri alışverişlerde maximum 6 TL Hepsipapel kazanılabilir.)

-Hepsiburada Seyahat: Alt Limit 1 TL - Üst Limit 1.000 TL (1000 TL ve üzeri alışverişlerde maximum 30 TL Hepsipapel kazanılabilir.)

hocam 1000₺ diyor max 30₺ diyor bana 15 verdi ben mi yanlış anladım 1000₺ geçince max 15 mi veriyormuş

evet sınır var

bende Kargo ve bluTV için alıyorum zaten. Game Of Thrones bitsin iptal ederim belki.

hocam 1000₺ diyor max 30₺ diyor bana 15 verdi ben mi yanlış anladım 1000₺ geçince max 15 mi veriyormuş

bende Kargo ve bluTV için alıyorum zaten. Game Of Thrones bitsin iptal ederim belki.
Sen seyehat kısmına bakıyorsun, en üsttekine bakıcaksın 500 tl ve üstüne 15 diyor

Sen seyehat kısmına bakıyorsun, en üsttekine bakıcaksın 500 TL ve üstüne 15 diyor
aşırı saçma olmuş bu olay, sınır olmasını anlarım ama 15₺ ile kısıtlamak aşırı saçma olmuş. en az 55-60₺ olması gerekiyordu bence sınırın.

Kardeşim 15 lira vericek tabi ne vericek hepsiburada batar yoksa
%3 ile mi batacak hocam? Sinir olmasına bir şey demiyoruz sınırın 15₺ olmasına bir şey diyoruz yapsın 1-1.500 arası Max 55₺ kimse sorun etmezdi.

Benim de 76TL'mi ödememişlerdi, her şey beklenir boşver.

Geçen 15bine laptop aldık %3 beklersen 15 tl geldi :D sonra bakmadan anladım dedim tamam sınır 15 tl

Geri