Neden Herkes Rx6600 Öneri̇yor

fiyatına göre en iyi performansı veren kartlardan biri 1080P için alınabilecek en iyi kart bence

burda herkes amd hayranı knk rx6600de wattman hatası olmadığı söyleniyor ama ben arada da olsa denk geldim hala nvidia öneriyorum bundan dolayı

ben hiç önermedim ama fp olduğu içindir kullanıyorum 1 aydır sorun çıkmadı ama ben envidya fanboyuyum

amd de sürücü sıkıntısı olduğu doğrudur. ama rx 6000 serisinde durduk yere watman almadım hiç. ramlara aşırı oc yaptım oyundan attı wattman göründü. ekran kartına yaptım oyundan attı göründü. varsayılanda watman almadım hiç. amd diyor ki sistemi kurcalama :) aynı fiyata rtx 2060 alacağıma rx 6600 alırım. aradaki performans farkı buna değer. ha rtx 3060 alınacak para varsa +3000tl olarak saygı duyarım :)
burda herkes amd hayranı knk rx6600de wattman hatası olmadığı söyleniyor ama ben arada da olsa denk geldim hala nvidia öneriyorum bundan dolayı

amd de sürücü sıkıntısı olduğu doğrudur. ama rx 6000 serisinde durduk yere watman almadım hiç. ramlara aşırı oc yaptım oyundan attı wattman göründü. ekran kartına yaptım oyundan attı göründü. varsayılanda watman almadım hiç. amd diyor ki sistemi kurcalama :) aynı fiyata rtx 2060 alacağıma rx 6600 alırım. aradaki performans farkı buna değer. ha rtx 3060 alınacak para varsa +3000tl olarak saygı duyarım :)
oc yapamıcaksam o kartın üstüne de oc yazmasın o zaman dostum

1080p de 3060 ti üstüne kart tanımam bana göre hiçbir amd kartı yarışamaz ama fiyat konusu biraz sorun fiyatları düşerse ndivia kartlarının kimsenin amd alcagını sanmam mesela 3060 ti ile rx6600xt aynı fiyatta olsa kim alır rx6600xt

Kartın üzerinde yazan OC fabrika çıkışlı OC yapıldığı anlamına geliyor.
biliyorum zaten dostum ama bu aynı zamanda oc yapıldığında bi sorun olmayacağınında bi belirtisi anlamına gelmeli bence

Geri