Filozoffuturev2
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
Ghz hızı mı yoksa önbellek mi daha önemli ve bir işlemciyi iyi yapan en kritik yönü nedir?
Arkadaşın dediği gibi ama sen işlemci adı verirsen ona göre hangisinin daha iyi olduğuna göre yorum yapabiliriz daha iyi olur.Ghz hızı mı yoksa önbellek mi daha önemli ve bir işlemciyi iyi yapan en kritik yönü nedir?
En önemlisi mimaridir. İşlemci mimarileri aynı ise diğer şeylere bakılmaya başlanır.Ghz hızı mı yoksa önbellek mi daha önemli ve bir işlemciyi iyi yapan en kritik yönü nedir?
Bende ryzen 3 4100 var günümüz için uygun mu diyicektimArkadaşın dediği gibi ama sen işlemci adı verirsen ona göre hangisinin daha iyi olduğuna göre yorum yapabiliriz daha iyi olur.
en önemlisini unutmuştum ben hatırlattığınız için teşekkürlerEn önemlisi mimaridir. İşlemci mimarileri aynı ise diğer şeylere bakılmaya başlanır.
3100 daha iyiBende ryzen 3 4100 var günümüz için uygun mu diyicektim
Biliyorum önbellek bakımından daha iyien önemlisini unutmuştum ben hatırlattığınız için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3100 daha iyi
R3 4300G nin grafik birimi kapatılmış hali kendisi. Giriş seviyesinde iş görür.Bende ryzen 3 4100 var günümüz için uygun mu diyicektim
Ekran kartı ile darboğaz olmayacaksa neden kullanılmasın ? Nasıl bir işlemci yakın zaman da çıkan o işlemcileri fazla incelemedim ama alınabilir gibi.Bende ryzen 3 4100 var günümüz için uygun mu diyicektim
3100 daha iyi çünkü pcle.4.0. destekliyorBende ryzen 3 4100 var günümüz için uygun mu diyicektim
Videoları izledim performansta i5 10. Nesili Bi tık geçiyor ama 12 nesili geçemiyorR3 4300G nin grafik birimi kapatılmış hali kendisi. Giriş seviyesinde iş görür.
4100 ile 4500 bana göre alınmazEkran kartı ile darboğaz olmayacaksa neden kullanılmasın ? Nasıl bir işlemci yakın zaman da çıkan o işlemcileri fazla incelemedim ama alınabilir gibi.
Ekran kartım gtx 1650S işlemcim 2022 nin 2 çeyreğinde çıktıEkran kartı ile darboğaz olmayacaksa neden kullanılmasın ? Nasıl bir işlemci yakın zaman da çıkan o işlemcileri fazla incelemedim ama alınabilir gibi.