Hepsiburada'da Casper Excalibur G770 Alınır Mı?

Çünkü gerçekleri savunuyorum uzun süre kullandım ve memnunum sen eminim siz daha hiç kullanmadınız ve forum sitelerinden duyduklarını yazıyorsun neden türkiyenin yerli ve milli markasını kötülüyelimki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben aldım ve memnunum hangi bilgiye dayanarak casperi kötülüyorsun
Casper neden alınmaz olarak konu açarsanız daha iyi olur. Casper excalibur ısınmasıyla meşhurdur. Soba niyetine alabilirsiniz

Kullandım önceden kullananlar memnun değil bile.
Bu arada Casper yerli değil çin'den alıp marka basıyor.
Sen kendin söyledin işte önceden eskiden casper iyi değildi onu bende kabul ediyorum ama şimdi çıkan excalibur serisi tamamen fiyat performans ürünü ve son olarak çinde üretilmiş olabilir adamlara kaliteli mal versinler en iyi şeyi üretir ona bakarsan asus çin msi çin lenivo çin neredeyse tüm üretim yerrleri çin

Casper neden alınmaz olarak konu açarsanız daha iyi olur. Casper excalibur ısınmasıyla meşhurdur. Soba niyetine alabilirsiniz
Evet ısındığını bende biliyorum bendekide ısınıyor ama bu tüm laptoplarda kronik sorundur msi lenovo asus ve tüm laptoplar ısınır bunda yapacak bişey yok msi alsan en fazla 5 derece fark eder

Sen kendin söyledin işte önceden eskiden casper iyi değildi onu bende kabul ediyorum ama şimdi çıkan excalibur serisi tamamen fiyat performans ürünü ve son olarak çinde üretilmiş olabilir adamlara kaliteli mal versinler en iyi şeyi üretir ona bakarsan asus çin msi çin lenivo çin neredeyse tüm üretim yerrleri çin

Evet ısındığını bende biliyorum bendekide ısınıyor ama bu tüm laptoplarda kronik sorundur msi lenovo asus ve tüm laptoplar ısınır bunda yapacak bişey yok msi alsan en fazla 5 derece fark eder
Benim laptopda cpu 87nin gpu 80in üzerine çıkmıyor hocam rica etsem herhangi bir oyunda sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,547
Üyeler
183,851
Son üye
brtk
Geri