PSU nedir

CrowLx1

80+
Reaksiyon skoru
41
Beyler kasa için PSU ne işe yarar ve alınması şart mıdır?

Güç kaynağı, sisteminiz çalışması için gerekli olan gücü oradan alıyor, alınmalıdır tabii ki de.

Gerek yok ,kaliteli bir powersupply alırsan psu ya gerek kalmaz. Elektirik kesintilerinde pc için jeneratör görevi görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU olmadan sistem güç alamaz. Sistemin "güç kaynağı" güç kaynağıdır. Tekerleme gibi oldu bu da :D.
Güç kaynağı, sisteminiz çalışması için gerekli olan gücü oradan alıyor, alınmalıdır tabii ki de.
Psu olarak direkt psu demiş power dememiş

psu güç kaynadığır ve kasanın çalışması için en önemli parçadır o yüzden alman şart evet :d

Kasa için gerekli olan bütün gücü sağlıyor ayrıca hop diye bir tane PSU alınmaz sistem özelliklerin göre seçilmelidir ayrıca düzgün bir marka olması da şart.

Senlik bir konu;

ben yanlış mı biliyorum yoksa ikiside aynı şey değilmi
İkisi aynı şey değil , birisi sisteme gücü verir ,yani telefonlarda olan batarya gibi. Kısaltma olarak psu diye geçer ama asıl adı Power Supply dir .Asıl adı Psu olan ise Pc için jeneratördür. Kısa süreliğinide olsa elektirik kesintlilerinde biraz daha pc yi çalıştırır

İkisi aynı şey değil , birisi sisteme gücü verir ,yani telefonlarda olan batarya gibi. Kısaltma olarak PSU diye geçer ama asıl adı Power Supply dir .Asıl adı PSU olan ise PC için jeneratördür. Kısa süreliğinide olsa elektirik kesintlilerinde biraz daha PC yi çalıştırır
tamam dostum bilgilenmiş oldum:);)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisi aynı şey değil , birisi sisteme gücü verir ,yani telefonlarda olan batarya gibi. Kısaltma olarak PSU diye geçer ama asıl adı Power Supply dir .Asıl adı PSU olan ise PC için jeneratördür. Kısa süreliğinide olsa elektirik kesintlilerinde biraz daha PC yi çalıştırır
ben onu kesintisiz güç kaynağı (UPS) olarak biliyordum ama..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,353
Üyeler
187,498
Son üye
Sema09
Geri