Topladığım sistem sizce alınır mı?

Uzak dur o modelden 84 dereceyi raaht görüyor sıkıntılı model hazır sistem al en iyisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da hazır sistmw yerine ekran kartı olmayan hazır sistemler var öyle bir sistem alıp ekran kartını ayrı alabilirsin daha iyi olur

Sahibinden.com da bulursun
Anakart,işlemci ve depolamayı 2.el koymayı kesinlikle planlamıyorum.

pc hocası sistemi duruyorsa al 11500 TL ye 2060 ın 12gb versiyonlusu vardı hemde.
Maalesef hazır sistem alamam parça parça alacağım sistemi.

Anakart,işlemci ve depolamayı 2.el koymayı kesinlikle planlamıyorum.

Maalesef hazır sistem alamam parça parça alacağım sistemi.
Yok kanka 2. El değil ztn adam lar hazır sistemleri topluyor 6 k ya kasayı koyuyor ekran kartı olmadan sende gider 4 500 civarına rx 6600 veya rtx 2060 alırsın

Bj kat kat daha iyi onun kinden

aaaaaa stok bitmiş

Yok kanka 2. El değil ztn adam lar hazır sistemleri topluyor 6 k ya kasayı koyuyor ekran kartı olmadan sende gider 4 500 civarına rx 6600 veya rtx 2060 alırsın

Bj kat kat daha iyi onun kinden
evet ben klavye hatası yaptım yanlış yazmış olabilirim hemen düzellttim

Değerlendireceğim tavsiyeyi teşekkürler

Hocam PC Hocası gibi bazı hazır sistemler bulup taksit yaptırıp vade farkı ödeseniz bile kârlısınız ülkede ne olacağı belli değil

Gigabyte'ın 2 fanlı modeli,şahsen b450s2h koymak isterdim ama maalesef bütçeyi çok arttırıyor.
Sabah gaming gen de i3 12100f rx6600 sistem vardı 12k tl idi ona baktım da şimdi bulamadım. Bu pazar pc hocası yeni sistem çıkartıcak bekle istersen

Pahalı dostum,A320 chipli anakart zaten yetersiz,ekran kartı 2. El geçen pc hocası 0 çıkarmıştı.

Sabah gaming gen de i3 12100f rx6600 sistem vardı 12k TL idi ona baktım da şimdi bulamadım. Bu pazar pc hocası yeni sistem çıkartıcak bekle istersen
Pahalı dostum,A320 chipli anakart zaten yetersiz,ekran kartı 2. El geçen pc hocası 0 çıkarmıştı.
Hazır sistem alamam eğer siz toplayıp atarsanız incelemek isterim.Alternatifler benim için gayet iyi oluyor.

Hazır sistem alamam eğer siz toplayıp atarsanız incelemek isterim.Alternatifler benim için gayet iyi oluyor.
Dostum satıcılar ürünleri stoklayıp çıkardıkları kasada piyasadan daha ucuza satıyorlar daha çok parça satmış oluyorlar.
Nerede kaldı tek tek toplanınca ucuza gelen PC ler..
Dostum elinde 1080Tİ yok mu o kısmı anlayamadım

Topladığım giriş seviyesi bir sistem ve toplam 8.723tl tutuyor. Bu fiyata bu sistem alınmaz en az 12k bütçe toplayıp youtuberler hazır sistemlerini bekle derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,169,227
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri