Yanlış seçim yaptım 5700xt yi seçtim

Reaksiyon skoru
33
Aldığım donanım arşivi sisteminde ekran kartı 5600 xt ydi ama ben 5700xt seçeneğini seçtim. Not olarak eklenmiş eğer 5700 xt seçeneğini seçerseniz kasayı da 650w olarak seçin diye ama görmedim. Şimdi de siparişi iptal edip 5600 xt olanı almak istiyorum ama kredi kartına taksitli şekilde aldığım için iptal edince de taksitli şekilde geri ödeme oluyor. Kartta limit olmadığı için tekrar sipariş edemiyorum. Bankayla konuştuğum zaman itopyanın geri ödeme yapması gerekiyormuş. Şu anda da mesai saatleri sanırım ulaşamıyorum da. Yardımcı olur musunuz lütfen...

Ekler

• qwsds.webp
    qwsds.webp
    37.6 KB · Hit: 70
Yarın müşteri hizmetleriyle konuşup iptal edebilirsiniz. Ama iptal süreci de 2-3 gün sürecektir.

Sadece PSU değil ısınan da bir model o. İtopya ödemeyi çok geciktirmez yarın sabaha kadar iade etmiş olur iptal etmenizi öneriyorum

İade konusunda bir bilgim yok ancak, iade edememen durumunda sıkıntı olmayacaktır. Sistem gelince güç kaynağını satarsın ve üzerine biraz ekleyip 650W alırsın.

Aslında Corsair'in o güç kaynağı bu kart için aşağı yukarı yeterli ancak kart eski seri olduğu için ısınma sorunu var. Lakin iptal ederseniz tekrar almaya zaman kalır mı bilemem. Süreç 3-4 gün sürebilir.

Öncelikle geçmiş olsun itopyayı rahatsız edin fakat hızlı bir sonuç alıcağınızı düşünmüyorum onun dışında yabancı kaynaklar 550 watt ile daha yüksek tdp değerli sistemleri bile sorunsuz şekilde test ediyor 550 watt 1080p için yeterli olabilir 2k 4k açarsanız sistem kendini kapatır ama ben 1080p pubg valorant lol cs fln oynuyorum derseniz kendinizi çok sıkıntıya sokmayın yetebilir psu

Sadece PSU değil ısınan da bir model o. İtopya ödemeyi çok geciktirmez yarın sabaha kadar iade etmiş olur iptal etmenizi öneriyorum
Ekran kartı mı ısınan model bildiğim kadarıyla yenilendi o.

Yarın müşteri hizmetleriyle konuşup iptal edebilirsiniz. Ama iptal süreci de 2-3 gün sürecektir.
iade edilmesindeki sıkıntı karta taksitle iade edilecek sanırım. direk para iadesi oluyo mu acaba veya direk 5600xt ile değişip farkı ödeme gibi bi olay var mı?

iade edilmesindeki sıkıntı karta taksitle iade edilecek sanırım. direk para iadesi oluyo mu acaba veya direk 5600xt ile değişip farkı ödeme gibi bi olay var mı?
Onu sorabilirsiniz. Sistemde değişiklik yapabilir miyim gibisinden sorun.
İade taksit taksit mi olur bilemiyorum.

Aynı sorunu bende yaptım hatta ilk 5600xt aldım evo değil diye 5700xt almadım forumdaki konuyu gördüm 5700xt aldım sonra 5600xtyi iptal edip şimdi ikisi de iptal durumunda ilk iptal ettiğimi aktif duruma getircem yapabilirsem müşteri hizmetleriyle konuşup

Geri