Reflektif Yelek Cezası

geçerli hocam ben siparişimi verdim bile
hocam geçerli olmayabilir çünkü elektriksiz bisikletlerin bisiklet yolu kaldırımlarda oluyor. diğer taşıtlarınki yolda oluyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani bence de üstelik bisiklet ile yokuş aşağı bile max 30-40 yapabilirsin ne gerek varki.
24-28 yapılıyor max.

Martı kullanmak için evden çıkanlar alırlarda yanına akşam bir anda kullanması gerekirse sıkıntı o zaman güzel bir uygulama umarım yelekleri fiyatları arttırmazlar
Büyük ihtimal fırsattan yararlanıp arttıracaklar.

saçma mı? fark edilebilirliği arttırmak için yapılmış, yerinde karar.
Sokaktaki 10 elektrikli scooterın bisikletin 9u kiralık. Onun yerine araçlara reflektif bant takılsa daha mantıklı olur. O yüzden hala saçma. Aracın yanında reflektif yelek koyamazlar çalınır

hocam geçerli olmayabilir çünkü elektriksiz bisikletlerin bisiklet yolu kaldırımlarda oluyor. diğer taşıtlarınki yolda oluyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

24-28 yapılıyor max.
hocam yol fikrini kim söylediyse yanlış ana yollarda en sağ şeritten sürülüyor zaten şehir içi kaldırımda sürecekseniz gerek yok kimse ceza yazmaz

onaylandımı bu yürürlüğe girdimi ?

Ne aldınız link atın bakalım

hocam yol fikrini kim söylediyse yanlış ana yollarda en sağ şeritten sürülüyor zaten şehir içi kaldırımda sürecekseniz gerek yok kimse ceza yazmaz
yaşadığım şehirde bisiklet yolu var :) ve kaldırımlarda. yanlış derken neyi kastediyorsunuz

Evet haberi okudum ama bence doğru bir karar akşam saatlerin için böyle bir karar alınması can güvenliği için iyi bir karar.

yaşadığım şehirde bisiklet yolu var :) ve kaldırımlarda. yanlış derken neyi kastediyorsunuz
bisiklet yolları kısıtlı oluyor bisiklet yolu için reflektörlü yeleğe ihtiyacınız olmaz yasanın amacı ana yolda bisiklet gibi araçların farkındalıklarını arttırmak bizdede bisiklet yolu var 1km :D

Onlar için geçerli değildir 10 yaşındaki çocuğa ceza mı yazcak
Evet kask zorunluluguda getirildi diyelim hizla araba carpti cocuga kask yok suclusu cocuk olabilir bisey olursa tabi daha yeni yasalar zaman gostericek

Şuan reflektif yelek iyi ama.fiyatlari keşke az daha ucuz olaydı 50 lira falqn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,982
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri