_Zaur_
80+ Silver
Dahası
O zaman yayalarda Reflektörlü giyinmeli. Direk yolun ortasından koşarak geçenlere ne demeli?
Buna kahkaha attım. Kimsenin umrunda olmaz büyük ihtimalleBence önce sürücülere eğitim verilmeli
Ben ülkede kurallara uyarak süren bir tane şoför görmüyorum. Özellikle ambulans a yol verme konusunda, kaç senedir fermuar şeklinde yol verin diye bağırıyorlar ama kimse bir yerine takmıyor. Trafik kuralları denen şeyi de görmemişler eminim.Buna kahkaha attım. Kimsenin umrunda olmaz büyük ihtimalle
İşte tam bu yüzden eğitim işe yaramazBen ülkede kurallara uyarak süren bir tane şoför görmüyorum. Özellikle ambulans a yol verme konusunda, kaç senedir fermuar şeklinde yol verin diye bağırıyorlar ama kimse bir yerine takmıyor. Trafik kuralları denen şeyi de görmemişler eminim.
Okurken guldum. Yol bisikletleri kullananlar duz yolda minimum 60 ile gidiyor top speed yapanlar 90i gorebiliyor . Mtb ile yokus asagi 60 goruyorumhocam geçerli olmayabilir çünkü elektriksiz bisikletlerin bisiklet yolu kaldırımlarda oluyor. diğer taşıtlarınki yolda oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
24-28 yapılıyor max.
Zifiri karanlıkta şoförler gece görüşü mü taksın görmek için?millet yanında birde yelek mi taşıyacak ya saçma saçma işler
gülerken öldüm. evet ülkemizde sürülen bisikletlerin %99'u yol bisikleti. geri kalan %1'i mtb.Okurken guldum. Yol bisikletleri kullananlar duz yolda minimum 60 ile gidiyor top speed yapanlar 90i gorebiliyor . Mtb ile yokus asagi 60 goruyorum