Reflektif Yelek Cezası

O zaman yayalarda Reflektörlü giyinmeli. Direk yolun ortasından koşarak geçenlere ne demeli?

uyarı yiyeceğimi bile bile yazıyorum kusura bakma ama Tahir Şimşek de patladım hahahahahha.

Buna kahkaha attım. Kimsenin umrunda olmaz büyük ihtimalle
Ben ülkede kurallara uyarak süren bir tane şoför görmüyorum. Özellikle ambulans a yol verme konusunda, kaç senedir fermuar şeklinde yol verin diye bağırıyorlar ama kimse bir yerine takmıyor. Trafik kuralları denen şeyi de görmemişler eminim.

Ben ülkede kurallara uyarak süren bir tane şoför görmüyorum. Özellikle ambulans a yol verme konusunda, kaç senedir fermuar şeklinde yol verin diye bağırıyorlar ama kimse bir yerine takmıyor. Trafik kuralları denen şeyi de görmemişler eminim.
İşte tam bu yüzden eğitim işe yaramaz

Egzoz cezasından modifiye cezasından kaçan insanlar sizce reflektif yelekten ceza yememek için mi kaçmayacak ***** saptal bir karar çıkmış işte sırf insanların cebi yansın diye araba kullananlar görmüyor mu koskoca motoru veya scooteri veya bisikleti insanlar değişmedikten sonra yasalar gelse veya değişse nolur kimsenin umrunda değil.

hocam geçerli olmayabilir çünkü elektriksiz bisikletlerin bisiklet yolu kaldırımlarda oluyor. diğer taşıtlarınki yolda oluyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

24-28 yapılıyor max.
Okurken guldum. Yol bisikletleri kullananlar duz yolda minimum 60 ile gidiyor top speed yapanlar 90i gorebiliyor :D. Mtb ile yokus asagi 60 goruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,961
Son üye
sürvekeşfet
Geri