Donanım Arşivi Sistemlerini Stoklayan kara borsacıları nasıl engelleriz

Reaksiyon skoru
37
Selamın Aleyküm Donanım Arşivi 9999 TL olan sistemini kaçırdım sistemimi güncellemek için sattım şimdi yenisine bakıyorum biraz ekleme yaparak girip baktım sıfırı acayip fiyat artışına maruz kalmış neyse 2.el bakayım dedim Türkiye geneli ilan bakıyorum artık o dereceye geldim gitmişler Donanım Arşivinin sistemini almışlar kutusu açılmadan daha üstünde ki taşıma bandını sökmemiş 12 bin TL'ye ilana koyuyor bunlara nasıl önlem alınabilir ya bunları önlemenin bir yolu yok mu? bir değil iki değil bunlar yüzünden asıl ihtiyacı olana stok kalmıyor. Bunu okuyanlardan birisi o ticari stokcularsa bilsin ki foruma saygımdan ağzımı bozmuyorum.

Bu sadece sistem için değilki.
Aynısı araba için de oluyor, ucuza alıyor piyasa şiştikçe , ucuza alan da şişiriyor derken, 2.el fiyatlar uçuyor.
Zaten al-satçıların amacı bu, asla desteklemiyorum, hatta hesap başı 1 tane ile sınırlandırsalar bu al-satçılar azalır en azından.

Ben de bu duruma sinir oluyorum ama böyle yapıyolar diye şeref yoksunları diyemezsin. İsteyen istediğini yapar

Bunun önüne geçmek için ülkeyi değiştirmen gerekir.

Bu sadece sistem için değilki.
Aynısı araba için de oluyor, ucuza alıyor piyasa şiştikçe , ucuza alan da şişiriyor derken, 2.el fiyatlar uçuyor.
Zaten al-satçıların amacı bu, asla desteklemiyorum, hatta hesap başı 1 tane ile sınırlandırsalar bu al-satçılar azalır en azından.
Kesinlikle ya 9999 TL aldıkları sisteme şuan 17 bin TL yazan var sarı siteden ayar vermekten ellerim şişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onlardansanız ben gerekeni söyledim 500 Stok olan bir sistemin 100 Tanesi al sat yapan stok yapan adamlardan oluşuyor ilanların sayısına bakarak anlayabilirsiniz demek ki bu sistemi takip edenlerin %20 si bahsettiğim kişiler yarası olan gocunur.

Onlardansanız ben gerekeni söyledim 500 Stok olan bir sistemin 100 Tanesi al sat yapan stok yapan adamlardan oluşuyor ilanların sayısına bakarak anlayabilirsiniz demek ki bu sistemi takip edenlerin %20 si bahsettiğim kişiler yarası olan gocunur.
Hayır onlardan değilim ama onlara hiçbir şey söylemeye hakkın yok. Buna ticaret denir fırsatçılık değil.
sarı siteden ayar vermekten ellerim şişti.
😂(y)

Ayrıca sen kimsin de şereften yoksun diyorsun?

Ben de bu duruma sinir oluyorum ama böyle yapıyolar diye şeref yoksunları diyemezsin. İsteyen istediğini yapar
Ben bunu şeye benzetiyorum sokakta kalanlara ihtiyaç sahiplerine yemek veriliyor sen o yemeği satmak için stokluyorsun buna benzer bir durum Donanım Arşivi ekonomik durumu iyi olmayanlara hitap etmek için sistem hazırlıyor adamlar ticaret için kutusunu bile açmadan 2 ay bekletip piyasaya sürüyor sınırlı stok ürünü.

Hayır onlardan değilim ama onlara hiçbir şey söylemeye hakkın yok. Buna ticaret denir fırsatçılık değil.

😂(y)
Anladım yok üstad ya ticaret stokculukla olmaz ki ihtiyaç sahiplerine yönelik sınırlı stok sistemi stoklayıp satmak nedir aynı adam 2 tane almış şuan hala bakıyorum o ilanlara sizin mantığınızla sıfır arabaları bayiden toplayıp 2.el de daha pahalıya satanlarda ticaret yapıyor o halde.

Ben bunu şeye benzetiyorum sokakta kalanlara ihtiyaç sahiplerine yemek veriliyor sen o yemeği satmak için stokluyorsun buna benzer bir durum Donanım Arşivi ekonomik durumu iyi olmayanlara hitap etmek için sistem hazırlıyor adamlar ticaret için kutusunu bile açmadan 2 ay bekletip piyasaya sürüyor sınırlı stok ürünü.

Anladım yok üstad ya ticaret stokculukla olmaz ki ihtiyaç sahiplerine yönelik sınırlı stok sistemi stoklayıp satmak nedir aynı adam 2 tane almış şuan hala bakıyorum o ilanlara sizin mantığınızla sıfır arabaları bayiden toplayıp 2.el de daha pahalıya satanlarda ticaret yapıyor o halde.
Bunun önüne geçemezsin. Satıcılar kimin ihtiyacı olup olmadığını belirleyemezler. Parayı verene sistemi verirler kısacası. Bu parayı veren milyoner de olabilir basit bir işçi de..

Geri