Lenovo IdeaPad Gaming 3 alınır mı?

Bunun şarjı, ısınma sorunu vesaire nasıldır acaba bir bilginiz var mı? Alırken sıkıntısız bir şey almak istiyorum.
Victus'da şarj problemi yok hocam, ısınma sorunuda yok diye biliyorum fakat RAM takviyesi gerekiyor oyun için çünkü 8 GB ram yetmiyor malum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buna bakabilirsiniz
Önerdiğim cihaz Teknosa'da daha ucuzmuş oradan alabilirsiniz.

Victus'da şarj problemi yok hocam, ısınma sorunuda yok diye biliyorum fakat RAM takviyesi gerekiyor oyun için çünkü 8 GB ram yetmiyor malum.

Önerdiğim cihaz Teknosa'da daha ucuzmuş oradan alabilirsiniz.
Anladım. Galiba 144 hz değil bu bilgisayar da ben şu an 144hz bir masaüstü bilgisayar kullanıyorum alışamam gibi düşük bir hz'e.

Monster'ı 15 gün içinde iade edebilirsin, nedeni sorulmadan iade kabul ediyorlar. Omen cihazlar Max-Q kaldıkları için önermiyorum sana. Eğer Max-P cihazları olsa bu bütçede tabikide önerelim sana. Asus TUF'a baktın mı?

Cihaz Throotle yapıyorsa olabilir hocam, 170W adaptörle en azından şarjınız düşmez.
Valla reis tuflara bakmadım 15.6 istemiyorum pek bir de aldım mı tekrar iade vs uğraşmak istemiyorum başka bir forumda abra serilerine rtx takıp tulpar ismi veriyor diye yorum atmışlar

Bunun şarjı, ısınma sorunu vesaire nasıldır acaba bir bilginiz var mı? Alırken sıkıntısız bir şey almak istiyorum.

Veya lenovonun sorunlu olmayan modelleri varsa önerebilirseniz o da çok iyi olur benim için.
Lenovo'nun 3060 cihazı 22K'dan başlıyor hocam. O problemsiz fakat 1K verip Omen cihaz almak daha mantıklı. Birisi 85W güç verir iken biriside 100W güç veriyor.

Valla reis tuflara bakmadım 15.6 istemiyorum pek bir de aldım mı tekrar iade vs uğraşmak istemiyorum başka bir forumda abra serilerine rtx takıp tulpar ismi veriyor diye yorum atmışlar
Öyle bir şey yok bu arada, TongFang kasalar sadece Tulpar modellerde ve bazı Abra modellerde kalıyor.

Öyle bir şey yok bu arada, TongFang kasalar sadece Tulpar modellerde ve bazı Abra modellerde kalıyor.
kararsız da kalıyorum açıkçası aynı paraya daha iyisini almak var ama iade vs uğraşmak istemem, ama aynı zaman da daha iyi de olabilir benim için. Omen 16 ya gidiyor aklım bazen direkt alayım diye sonra, nitro 5 serisine gidiyorum 17.3 ekrandan dolayı çok çıkmaza girdim

Anladım. Galiba 144 hz değil bu bilgisayar da ben şu an 144hz bir masaüstü bilgisayar kullanıyorum alışamam gibi düşük bir hz'e.
Model 144hz hocam.

kararsız da kalıyorum açıkçası aynı paraya daha iyisini almak var ama iade vs uğraşmak istemem, ama aynı zaman da daha iyi de olabilir benim için. Omen 16 ya gidiyor aklım bazen direkt alayım diye sonra, nitro 5 serisine gidiyorum 17.3 ekrandan dolayı çok çıkmaza girdim
Nitro'ya hiç gitmeyin çünkü cihazın içini açamayacaksınız, garanti dışı kalacak. Ekran kalitesini demiyorum bile.

Ekler

• 1661206328216.png
    1661206328216.png
    277.8 KB · Hit: 39
Bilgilerde görememişim kusura bakma. 🙏 Teşekkür ederim öneriniz için, galiba bunu alacağım.
Rica ederim hocam Adaptörü'de 200W yani pil düşüklüğü olmaz cihazınızda. Eğer servisle uğraşırım diyorsanız da IP3'de alabilirsiniz karar sizin.

Geri