Evet zaten önerilerimi yaparken her zaman diyorum 3050 TI cihaz önermiyorum çünkü ileride VRAM problemi çileden çıkartacak. Gönül isterki bütçe çıkılsın 3060 alınsın fakat bütçe olmayınca 3050 TI'a kalıyorlar insanlar yapıcak bir şey yok.
Tamam reis o zamanOmen daha iyi bir cihaz hocam, malzeme kalitesi olarak. Victus biraz ofis bilgisayarı gibi gözüküyor Omen'a göre.
Ama sizin bütçenize ben kesinlikle T7 v20.4 öneriyorum çünkü 130W gerçekten çok cazip hele ki I7 11800h R5 5600h'dan çok daha iyi bir işlemci. Beni forumda 1 günde fanboy yaptılar fakat F/P alırken hep önemli cihazları önermeye çalışıyoruım.Tamam reis o zaman
3050 TI yerine farklı bir ekran kartı tercih etmeli miyim sizce?Evet zaten önerilerimi yaparken her zaman diyorum 3050 TI cihaz önermiyorum çünkü ileride VRAM problemi çileden çıkartacak. Gönül isterki bütçe çıkılsın 3060 alınsın fakat bütçe olmayınca 3050 TI'a kalıyorlar insanlar yapıcak bir şey yok.
Bütçe yükseltilirse 3060 öneririm hocam fakat 22.5K'dan başlıyor 25K'ya kadar gidiyor.3050 TI yerine farklı bir ekran kartı tercih etmeli miyim sizce?
O kadar bütçeye çıkamıyorum malesef. :/ Onun yerine videoda gösterdiği gibi 1650 ti bir ekran kartı kullanmak mantıklı mı? İleride sıkıntı çekmemek adına.Bütçe yükseltilirse 3060 öneririm hocam fakat 22.5K'dan başlıyor 25K'ya kadar gidiyor.
Kullananlara sormaya çalışacağım olumlu yorumlar gelirse alacağım ya güçlü bir bilgisayarAma sizin bütçenize ben kesinlikle T7 v20.4 öneriyorum çünkü 130W gerçekten çok cazip hele ki I7 11800h R5 5600h'dan çok daha iyi bir işlemci. Beni forumda 1 günde fanboy yaptılar fakat F/P alırken hep önemli cihazları önermeye çalışıyoruım.
1660'lı cihazlar piyasada kalmadı diye biliyorum ama bakayım.O kadar bütçeye çıkamıyorum malesef. :/ Onun yerine videoda gösterdiği gibi 1650 ti bir ekran kartı kullanmak mantıklı mı? İleride sıkıntı çekmemek adına.
Aslında kullananlar senin konuna yorum yaptı onları tekrar okusanaKullananlara sormaya çalışacağım olumlu yorumlar gelirse alacağım ya güçlü bir bilgisayar
1 kişi var sanırım o da 20.4 değil1660'lı cihazlar piyasada kalmadı diye biliyorum ama bakayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef 1660'lı cihaz bile kalmamış piyasada @syicqhe
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aslında kullananlar senin konuna yorum yaptı onları tekrar okusana.
v20.4 kullanan arkadaşlar senin konuna yorum yaptılar tekrar kontrol et.1 kişi var sanırım o da 20.4 değil
Tanamv20.4 kullanan arkadaşlar senin konuna yorum yaptılar tekrar kontrol et.