Lenovo IdeaPad Gaming 3 alınır mı?

Evet zaten önerilerimi yaparken her zaman diyorum 3050 TI cihaz önermiyorum çünkü ileride VRAM problemi çileden çıkartacak. Gönül isterki bütçe çıkılsın 3060 alınsın fakat bütçe olmayınca 3050 TI'a kalıyorlar insanlar yapıcak bir şey yok.

Tamam reis o zaman
Ama sizin bütçenize ben kesinlikle T7 v20.4 öneriyorum çünkü 130W gerçekten çok cazip hele ki I7 11800h R5 5600h'dan çok daha iyi bir işlemci. Beni forumda 1 günde fanboy yaptılar fakat F/P alırken hep önemli cihazları önermeye çalışıyoruım.

Evet zaten önerilerimi yaparken her zaman diyorum 3050 TI cihaz önermiyorum çünkü ileride VRAM problemi çileden çıkartacak. Gönül isterki bütçe çıkılsın 3060 alınsın fakat bütçe olmayınca 3050 TI'a kalıyorlar insanlar yapıcak bir şey yok.
3050 TI yerine farklı bir ekran kartı tercih etmeli miyim sizce?

Bütçe yükseltilirse 3060 öneririm hocam fakat 22.5K'dan başlıyor 25K'ya kadar gidiyor.
O kadar bütçeye çıkamıyorum malesef. :/ Onun yerine videoda gösterdiği gibi 1650 ti bir ekran kartı kullanmak mantıklı mı? İleride sıkıntı çekmemek adına.

Ama sizin bütçenize ben kesinlikle T7 v20.4 öneriyorum çünkü 130W gerçekten çok cazip hele ki I7 11800h R5 5600h'dan çok daha iyi bir işlemci. Beni forumda 1 günde fanboy yaptılar fakat F/P alırken hep önemli cihazları önermeye çalışıyoruım.
Kullananlara sormaya çalışacağım olumlu yorumlar gelirse alacağım ya güçlü bir bilgisayar

O kadar bütçeye çıkamıyorum malesef. :/ Onun yerine videoda gösterdiği gibi 1650 ti bir ekran kartı kullanmak mantıklı mı? İleride sıkıntı çekmemek adına.
1660'lı cihazlar piyasada kalmadı diye biliyorum ama bakayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef 1660'lı cihaz bile kalmamış piyasada @syicqhe

Kullananlara sormaya çalışacağım olumlu yorumlar gelirse alacağım ya güçlü bir bilgisayar
Aslında kullananlar senin konuna yorum yaptı onları tekrar okusana :).

1660'lı cihazlar piyasada kalmadı diye biliyorum ama bakayım.

Maalesef 1660'lı cihaz bile kalmamış piyasada @syicqhe

Aslında kullananlar senin konuna yorum yaptı onları tekrar okusana :).
1 kişi var sanırım o da 20.4 değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,902
Üyeler
192,543
Son üye
theadrip
Geri