Dizüstü Bilgisayar Önerileri

Bütçe 5 TL mi?

Hocam 1 haftadır bakıyorum bütçe arttırmak mümkün değil maalesef. Bu seviyelerde alacağım birde SSD 1tb olması da önemli şuan ki bilgisayarımda bu sıkıntıyı çok yaşadım. Birde 120 w mevzunun tam mantığı nedir acaba onları da gördüm. Pil gücü önemli değil açıkçası o yüzden bana ROG Strix daha yakın geliyor.

Hocam 1 haftadır bakıyorum bütçe arttırmak mümkün değil maalesef. Bu seviyelerde alacağım birde SSD 1tb olması da önemli şuan ki bilgisayarımda bu sıkıntıyı çok yaşadım. Birde 120 w mevzunun tam mantığı nedir acaba onları da gördüm. Pil gücü önemli değil açıkçası o yüzden bana ROG Strix daha yakın geliyor.
Rog Strix 3060'ın 150W gücü var. Mesela Max-Q cihazlar da bu değer genellikle 75-80W oluyor ve daha çok performans veriyor cihaz. Bütçe artmazsa dediğin gibi ROG Strix almak gayet mantıklı seçim olur sizin için hocam. MUX Switch'te bulunuyor.

Yorumlarında satıcı firma ''ekran kartı 115W değerindedir. Dynamic boost ile 140 W a ulaşıyor'' demiş dynamic boost nedir acaba

Yorumlarında satıcı firma ''ekran kartı 115W değerindedir. Dynamic boost ile 140 W a ulaşıyor'' demiş dynamic boost nedir acaba
Hocam ekran kartı gerekli oyunlarda, CPU'nun W değeri düşürülüp Ekran kartına veriliyor. Bu sayede FPS'de bir artış ve darboğaz sorunu oluşmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Dynamic Boost ile 140W'a çıkıyor 3060, 150 değilmiş.

Geri