iPad 8 2000tl ye alınır mı

eyer25pro

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
482
İpe 8. Nesil tablet 128 GB . Ekranda ve kasada çizikler mevcut akrabamız olduğu için indirim yapabilirler sizce almalımıyım ekrandaki çizikler küçük kasadakilerde küçük ama biraz sık

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Hit: 78
  • image.jpg
    image.jpg
    2.2 MB · Hit: 80
Bu paraya değer eğer dizi film izliyorsan ekranı çok kaliteli. Ders çalışıp not tutmak içinde çok verimli bu paraya uyduruk android tabletler var yada celeron işlemcili laptoplar, bu ipadin ekranı 2k diye biliyorum renkler ve çözünürlük gerçekten üst seviye, kısacası değer. (Bende de 8 nesil var.)

Bu paraya değer eğer dizi film izliyorsan ekranı çok kaliteli. Ders çalışıp not tutmak içinde çok verimli bu paraya uyduruk android tabletler var yada celeron işlemcili laptoplar, bu ipadin ekranı 2k diye biliyorum renkler ve çözünürlük gerçekten üst seviye, kısacası değer. (Bende de 8 nesil var.)
Teşekkürler 2ye bıraktı amcam

Pung kaç GPS alıyor acaba 2k ya anlaştık

2k ya alın zaten hocam donanımsalş bi problem yoksa . Ben zamanında 1000tl ye casper almıştım onlar bile 2k olmuş .
Haklısınız hocam 2. Elden kaça alırım her şey orijinal kutu fatura vs hiçbir şey yok ekranda kasada kılcal çizikler mevcut

Çizik olmasa iyiydi ama 2000₺ bedava. Hayırlı olsun.

Kutu falan yok birde çizik var hocam gerçekten o kadar eder mi
Hocam tam emin olamıyorum . kozmetik sıkıntılı kutu falanda yoksa tahminimce 3400 olmasa bile üç aşşa beş yukarı 3 e falan olur diye tahmin ediyorum . Ama kesin olarak da bakmayoın ne olcağı belli olmaz. siz bunu satmayı planlıyorsunuz herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri