eyer25pro
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 482
Teşekkürler 2ye bıraktı amcamBu paraya değer eğer dizi film izliyorsan ekranı çok kaliteli. Ders çalışıp not tutmak içinde çok verimli bu paraya uyduruk android tabletler var yada celeron işlemcili laptoplar, bu ipadin ekranı 2k diye biliyorum renkler ve çözünürlük gerçekten üst seviye, kısacası değer. (Bende de 8 nesil var.)
Hayırlı olsun hocamTeşekkürler 2ye bıraktı amcam
2k ya alın zaten hocam donanımsalş bi problem yoksa . Ben zamanında 1000tl ye casper almıştım onlar bile 2k olmuş .Pung kaç GPS alıyor acaba 2k ya anlaştık
Haklısınız hocam 2. Elden kaça alırım her şey orijinal kutu fatura vs hiçbir şey yok ekranda kasada kılcal çizikler mevcut2k ya alın zaten hocam donanımsalş bi problem yoksa . Ben zamanında 1000tl ye casper almıştım onlar bile 2k olmuş .
hocam kutu fatura vs varmı yokmu . virgülsüz anlayamadım tam. Cihaz 60 fps bu arada pubg mobileHaklısınız hocam 2. Elden kaça alırım her şey orijinal kutu fatura vs hiçbir şey yok ekranda kasada kılcal çizikler mevcut
Valla hocam en ucuz 4 k 2.el . sizimn cihazda 3400 falandır herhalde almak istersen .Haklısınız hocam 2. Elden kaça alırım her şey orijinal kutu fatura vs hiçbir şey yok ekranda kasada kılcal çizikler mevcut
Hocam tam emin olamıyorum . kozmetik sıkıntılı kutu falanda yoksa tahminimce 3400 olmasa bile üç aşşa beş yukarı 3 e falan olur diye tahmin ediyorum . Ama kesin olarak da bakmayoın ne olcağı belli olmaz. siz bunu satmayı planlıyorsunuz herhaldeKutu falan yok birde çizik var hocam gerçekten o kadar eder mi