Anakartın ne?aşırı derecede olmuyacak şekilde nasıl yapılır acaba
asus prime A520M-KAnakartın ne?
nasıl yaptın acaba ?CTR uygulamasından slikon kalitenizi öğrenebilirsiniz ve uygulamanın önerdiği overclock ve undervolt değerlerini referans alarak deneye deneye daha iyi değerleri elde edebilirsiniz.
Stok halde 3.9 Ghz 1.2 V çalışıyor. Ben 4.2 Ghz 1.2V kullanıyorum.
asus prime A520M-K
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
nasıl yaptın acaba ?
discord dan ekliyebilirmisn beni ben tam yapmayı anlamadmda AdemEFE#8899Alıntıyı görüntüle
CTR uygulaması bana şu değerleri önerdi. 4200 Mhz 1.225V u referans alıp voltaj düşürmeye çalıştım. 4.2 GHZ 1.2V da stabil benim sistemim
Şu an müsait değilim discord gelemiyorum ama şu rehberi inceleyebilirsindiscord dan ekliyebilirmisn beni ben tam yapmayı anlamadmda AdemEFE#8899
forum.donanimarsivi.com
ctr indiremiyorum dosdum yeni sürümü çıkmışta bana tam indirme link atbilirmisin ?Şu an müsait değilim discord gelemiyorum ama şu rehberi inceleyebilirsin
Rehber - [Outdated]Ryzen ClockTuner ile Tek Tıkla İşlemcinizin Overclock Performansını Öğrenin!
Uygulama Ryzen işlemcinize 1-2 işlem uygulayarak OC kapasitesini öğrenmemizi sağlıyor. Peki bunun için neye İhtiyacımız var: (İndirmek için isimlerine basın) Şartlar: B450 ve üstü anakart gerekir. Bazı B350 anakartlarda çalışmasa bile %85' inde çalışıyor. -Ryzen Master (Kapalı olsa da olur...forum.donanimarsivi.com