Hocam sen benim derdimi anlamadın. Adam gitmiş "yasal, gerçek" fiyatından ürünü almış. Yani ortada kazıklanma gibi bir durum söz konusu değil. Alan mutlu veren mutlu. Elbette CMD ile etkinleştirip 1500 TL cebinde de kalabilirdi. Fakat bu kendisi için bir sorun teşkil etmiyor. Kutulu alabilecek ekonomik güce sahip bir arkadaşımız. "AHAHAHSDJ KAZIKLANMIŞSIN, KFKDKKFDK BEN 5 LİRAYA ALDİM" vb. yerici, kırıcı cümleler kurmak yerine daha düzgün izah edilebilirdi. Hani gerek yok böyle şeylere. Sinir olduğum nokta bu. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. İyi akşamlar.bırakın hocam Türkiyenin yüzde beşi falan orijinal kullanıyordur hatta daha az bile olabilir ve kimse sorun yaşamıyor
Aa alıyım hocam o zaman teşekkürler iyi forumlarsıkıntı olmaz ben 2 ay sonra yapmıştım
Olum gülmekten öldüm lan.1.500 TL ye almıştım sonsuza kadar kullanılabiliyor hiçbi riski yok orjinal olmayanlar gibi bitmiyor virüsten de koruması daha güçlü oluyor düzenli güncel de geliyor. Orjinal her zaman daha iyidir.
tek sıkıntı virüs kormasının değişmediği1.500 TL ye almıştım sonsuza kadar kullanılabiliyor hiçbi riski yok orjinal olmayanlar gibi bitmiyor virüsten de koruması daha güçlü oluyor düzenli güncel de geliyor. Orjinal her zaman daha iyidir.
oyunlarım falan hep orijinal de windowsa gerek yok be kanka geçmiş olsun1.500 TL ye almıştım sonsuza kadar kullanılabiliyor hiçbi riski yok orjinal olmayanlar gibi bitmiyor virüsten de koruması daha güçlü oluyor düzenli güncel de geliyor. Orjinal her zaman daha iyidir.
Teşekkürler hocamhayırlı olsun hocam sağolun
Görürüz.Ben paralı virüs tarama programıda kullanıyorum. Sizin sistemler için önemli degildir zaten orjinal olup olmaması. Sende 80binlik sistem alırsan görürüz crack mi alıyon.