Neler Yeni

🔥İndirim Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 4,5 TL KAÇIRMA

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,371
İsim
Selim
Hocam bence tartırşmanın esas konusu en başta arkadaşın görgüsüzlüğü :)
2. olarak aldığı 1500 TL lik , 5 TL lik key arasında güncelleme veya virüs korumasına karşı fark olduğunu sanması.
Konuyu saptıran arkadaşlar mutlaka oluyor ama esas konu 1500 TL verilir mi değil.
Konu çift taraflı uzatıldı hocam. Öyle sanan arkadaşla her yorumuna sjsj yazıp gülme emojisi atan kişinin hiçbir farkı yok. Bak 16 sayfa olmuş hala mevzusu dönüyor :)

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
Hocam bence tartırşmanın esas konusu en başta arkadaşın görgüsüzlüğü :)
2. olarak aldığı 1500 TL lik , 5 TL lik key arasında güncelleme veya virüs korumasına karşı fark olduğunu sanması.
Konuyu saptıran arkadaşlar mutlaka oluyor ama esas konu 1500 TL verilir mi değil.
aynen 1500tl verdim kabul ediyorum 1495tl kazıklandım 5liralıkla arasında hiçbir fark yok dese konu kapanırdı çoktan. Yoksa buraya r9 5900x ve rtx3090lı sistem için konu açan zenginler oluyor ama kimsenin çenesini yormuyor. olay başka yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Konu zenginliklede alakalı değil ki. Kendi parası değil başkasının parasını harcıyor oluşu o yüzden 1500 tl çok basit bir para gibi geliyor ona. 10 gün girip bir yerde çalışsın kazansın o parayı da bakalım böyle diyebiliyor mu ? Yada benim gibi bir bilgisayarı 6 ay da toplasın bakalım 1500 diyebiliyormu. Ben kendim 20 yıldır pc kullanıyorum programlama da yapıyorum amatör düzeyde web tasarım yapıyorum. Arkadaşım elektronik mühendisi bir arkadaşım da bilgisayar programcısı bir şirkette 3 müzde ücretsiz sürümü kullanıyoruz. Yok efendim orjinalinde virüs koruması çok iyi bilmem ne hepsi hikaye arkadaşlar. Sen nereye girip ne indirdiğine dikkat etmediğin sürece en kral antivirüs programı bile çöp. Para verip kendinizi kandırmayın. Ne yaptığınıza dikkat edin yeter.

Wardom

80+
Bu satıcıda office programları da var onlar nasıl sizce?

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Top Bottom