Fotoğraf atarmısın
Windows Lisans Türü Nasıl Tespit Edilir?
www.technopat.net
Fotoğraf atarmısın
www.technopat.net
Yok evde yapmadım dahaNe oldu etkinleştirdinmi
1500tlye 300 tane key alırımLisans anahtarları format atınca iptal oluyor bilginize. Firma ile konuştuğumda format atarsanız yeni lisans almalısınız dedi. 1500tl ye alanın farkı burada olmalı. En iyisi CMD devam
kms virüsün hayırlı olsunBunlara ne gerek var popüler konularda kerem adlı üyenin ücretsiz etkinleştirme konusu var cmd üzerinden yapılan
1.500 TL ye almıştım sonsuza kadar kullanılabiliyor hiçbi riski yok orjinal olmayanlar gibi bitmiyor virüsten de koruması daha güçlü oluyor düzenli güncel de geliyor. Orjinal her zaman daha iyidir.
Kanka anakarta gömülense hiç bişey olmuyor. İki senedir kullanıyorum. Üstelik win11 e geçerken bile aktif kalıyorLisans anahtarları format atınca iptal oluyor bilginize. Firma ile konuştuğumda format atarsanız yeni lisans almalısınız dedi. 1500tl ye alanın farkı burada olmalı. En iyisi CMD devam
aga bir şey sorcam dijital olarak mı geliyor kod?ARKADAŞLAR O KADAR KİŞİ BİLGİSİYAR ALDI E TABİ KEY LAZIM ÇÖKÜN
Mail olarak geliyor.bende aldım sistem gelince deneyeceğim.aga bir şey sorcam dijital olarak mı geliyor kod?
fiziksel yani?Mail olarak geliyor.bende aldım sistem gelince deneyeceğim.