Mail olarak geliyor yazdığına göre sence?fiziksel yani?
Mail olarak geliyor yazdığına göre sence?fiziksel yani?
Aga sus 30tlye aktif ettim beninnamıyorsan faturadan kesip atayım. 1.500 TL ucuz windows için şuanki fiyatlara göre
w10 pro 2yıllıktı burdan kod alıp etkinleşitirdim. bu dediğin kodla bakınca RETAIL görünüyordu. sonra aklıma geldi gece formatlayıp yeni w10 pro kurdum ve internete bağlanır bağlanmaz kendi kendine etkinleştirdi. şimdi tekrar baktım bu kodla RETAIL görünüyor yine.Cmd'yi açın "slmgr -dli" kodunu girin
o iş ne iş? Satıcının kendi demiş format atınca lisans gider diye.... Sendeki anakarta gömülü başka lisans olmasınw10 pro 2yıllıktı burdan kod alıp etkinleşitirdim. bu dediğin kodla bakınca RETAIL görünüyordu. sonra aklıma geldi gece formatlayıp yeni w10 pro kurdum ve internete bağlanır bağlanmaz kendi kendine etkinleştirdi. şimdi tekrar baktım bu kodla RETAIL görünüyor yine.
Sonuç olarak: 1500 liralıktan hiçbir farkı olmayan kodu 4,5tl ye almışım
Anakartta gömülü bir lisansım yoktu zaten olsaydı önceki kurulumlarımda otomatik etkinleştirirdi. Neyse ben yine de bu dediğini merak edip kontrol ettim ve sorguladığımda buradaki indirimden 4,5liraya aldığım ve sonu J44C6 ile biten kodla etkinleştirilmiş olduğunu gördüm. Şu görselden bunu anladım ama senin bildiğin başka bişey varsa bakıp söyleyebilirsin.o iş ne iş? Satıcının kendi demiş format atınca lisans gider diye.... Sendeki anakarta gömülü başka lisans olmasın
Hocam sen bunları takma doğru yoldasın. Bende 1500 kazanıklansam aynen bu şekilde savunurdum.1500 TL windowsa vermek batmadı bile nasıl kazık bu.
senşn anakart + işlemci 1500tl olunca tabiHocam sen bunları takma doğru yoldasın. Bende 1500 kazanıklansam aynen bu şekilde savunurdum.
Satıcı öyle diyor çünkü sattığı ürünün kalitesinden o da emin değil garantiye alıyor. Retail keyler formattan sonra sorunsuzca çalışıyor doğru yerden satın alırsanız.o iş ne iş? Satıcının kendi demiş format atınca lisans gider diye.... Sendeki anakarta gömülü başka lisans olmasın
Benim eski knk o kadar vermedimsenşn anakart + işlemci 1500tl olunca tabi
Hocam bence tartırşmanın esas konusu en başta arkadaşın görgüsüzlüğüZenginin malı fakirin çenesini yorarmış dedilerdi de inanmamıştım. 10 sayfa sadece 1500tl windowsa mı verilir diye tartışılmış, enteresan.