Neler Yeni

🔥İndirim Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 4,5 TL KAÇIRMA

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
Şİmdi mail geldi. Denedim. Etkinleştirildi. Şimdi benim kullandığım w10 en güncel hali zaten. 1500liraya ktulu flaşlı w10 alan adamdan ne farkı var :LOL:

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Şİmdi mail geldi. Denedim. Etkinleştirildi. Şimdi benim kullandığım w10 en güncel hali zaten. 1500liraya ktulu flaşlı w10 alan adamdan ne farkı var :LOL:
eysyresjgfdıytfdfhgf

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
eysyresjgfdıytfdfhgf
zengin olup da parayı kullanmayı bilmeyen insanlara acımışımdır hep.
misal geçen biz bu forumda amazondan r5 5600 aldık 3000liraya. piyasada 3700e bulunuyor. Sadece 200mhz hız farkı olan ve bu sayede oyunlarda %1-2 fps farkı veren r5 5600x ise 4200liraya bulunuyor. kimse gidip de onu almaz dmi bu durumda. adamın biri hiç araştırmadan sormadan etmeden vatan bilgisayardan 5000 liraya r5 5600x almış :oops:
ha bu en azından kazıklandığını anladı üzgün olduğunu söyledi falan. bir de "ben 5000e aldım daha iyi" diyen cahil versiyonları oluyor. onları salcan apple store mağazasına kazıklansın kazıklanabildiği kadar :D

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
zengin olup da parayı kullanmayı bilmeyen insanlara acımışımdır hep.
misal geçen biz bu forumda amazondan r5 5600 aldık 3000liraya. piyasada 3700e bulunuyor. 200mhz hız farkı olan oyunlarda %1 fps farkı veren r5 5600x ise 4200liraya bulunuyor. kimse gidip de onu almaz dmi bu durumda. adamın biri hiç araştırmadan sormadan etmeden vatan bilgisayardan 5000 liraya r5 5600x almış :oops:
ha bu en azından kazıklandığını anladı üzgün olduğunu söyledi falan. bir de "ben 5000e aldım daha iyi" diyen cahil versiyonları oluyor. onları salcan apple store mağazasına kazıklansın kazıklanabildiği kadar :D
maalesef bende acıyorum

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,450
İsim
Kara Kartal
Parayla key satanlarda sahtekar olabiliyor

1 - sattığı keyi google dan aratın key google da bulunuyorsa satan kişi sahtekardır
2 - orijinal olup olmadığı satılan key 1 pc içindir 1 kere aktifleştirdiğiniz zaman size bir daha key sorulmayacaktır (format atmadan önce aktifleştirin) formattan sonra aktifleştirme yapmayacaksınız

Piyasada böyle sahtekarlar var ben başıma gelenleri yazayım

HXMGW-MVW9X-JG9B6-Y8PKC-VRBVT

SATICI
Nets Markt cep telefonu : 0553 901 9490
Satıcı Profilini Görüntüle

1661684029201.png

Son düzenleme:

hacky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yakup Türksoy
Kodu aldım maile ile atıyorlar mailde şöyle bir not var
----------------------------------- ÖNEMLİ NOT -----------------------------------------
Lisansınızı girdikten sonra etkinleştirme ekranında telefonl
etkinleştirme seçeneği çıkar o seçeneğe tıklayıp ülke seçtikten sonr
yükleme kimliği altındaki 9 bölümlü sayıların bulunduğu ekrandak
numaraları hatasız ve sırası bozulmayacak şekilde numaraları whatsapp üzerinden göndermeniz aktivasyon işleminiz için yeterli. Attığınız numaraların bize ulaşmasına müteakip 3 dakika içerisinde lisansınızın etkinleştirm
işlemi yapmaktayız

Ayrıca nasıl teslim edileceğini sorduğumda Merhabalar efendim aldığınız lisans'ın teslimatı mail yoluyla yapılmaktadır siparişler mesai saatlerinde(09.00 -21.00) en geç 15 dk içerisinde teslim edilmektedir dilerseniz gmail spam/gereksiz kutusuna da bakınız. Mesajı geldi

hacky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yakup Türksoy
Ek olarak kodu Google da attığımda sonuç bulunamadı. Daha etkinlestirmedim ama WhatsApp dan sayı gönderme ile aktifleştirme ileride sorun yaratır mı

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,450
İsim
Kara Kartal
Kodu aldım maile ile atıyorlar mailde şöyle bir not var
----------------------------------- ÖNEMLİ NOT -----------------------------------------
Lisansınızı girdikten sonra etkinleştirme ekranında telefonl
etkinleştirme seçeneği çıkar o seçeneğe tıklayıp ülke seçtikten sonr
yükleme kimliği altındaki 9 bölümlü sayıların bulunduğu ekrandak
numaraları hatasız ve sırası bozulmayacak şekilde numaraları whatsapp üzerinden göndermeniz aktivasyon işleminiz için yeterli. Attığınız numaraların bize ulaşmasına müteakip 3 dakika içerisinde lisansınızın etkinleştirm
işlemi yapmaktayız

Ayrıca nasıl teslim edileceğini sorduğumda Merhabalar efendim aldığınız lisans'ın teslimatı mail yoluyla yapılmaktadır siparişler mesai saatlerinde(09.00 -21.00) en geç 15 dk içerisinde teslim edilmektedir dilerseniz gmail spam/gereksiz kutusuna da bakınız. Mesajı geldi
Alıntıyı görüntüle
güvenilir mi? yani hep böylemi yapıyorlar daha önce alan birisi cevaplayabilirmi
format atmadan önce aktifleştirin yukarıda yaptığım açıklamayı da unutmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak kodu Google da attığımda sonuç bulunamadı. Daha etkinlestirmedim ama WhatsApp dan sayı gönderme ile aktifleştirme ileride sorun yaratır mı
bence bir an önce etkinleştirin sonra yapamazsınız

ZeusTR

80+

Keyi İnternette Arattım hiç bir sonuç cıkmadı

Formattan sonra neden etkinleştiremiyoruz

Thursy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Giray Akkuş
Arkadaşlar keyler çalışıyor ancak firma sahibine formattan sonra otomatik etkinleşir mi diye sordum o da yeni key almanız gerekiyor diyor. Yani tek kullanımlık key almış olduk.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,450
İsim
Kara Kartal
Keyi İnternette Arattım hiç bir sonuç cıkmadı

Formattan sonra neden etkinleştiremiyoruz
formattan sonra etkinleştirmene gerek yok güncelleme yapınca direkt etkinleşiyor

Top Bottom