zengin olup da parayı kullanmayı bilmeyen insanlara acımışımdır hep.eysyresjgfdıytfdfhgf
maalesef bende acıyorumzengin olup da parayı kullanmayı bilmeyen insanlara acımışımdır hep.
misal geçen biz bu forumda amazondan r5 5600 aldık 3000liraya. piyasada 3700e bulunuyor. 200mhz hız farkı olan oyunlarda %1 fps farkı veren r5 5600x ise 4200liraya bulunuyor. kimse gidip de onu almaz dmi bu durumda. adamın biri hiç araştırmadan sormadan etmeden vatan bilgisayardan 5000 liraya r5 5600x almış
ha bu en azından kazıklandığını anladı üzgün olduğunu söyledi falan. bir de "ben 5000e aldım daha iyi" diyen cahil versiyonları oluyor. onları salcan apple store mağazasına kazıklansın kazıklanabildiği kadar![]()
Kodu aldım maile ile atıyorlar mailde şöyle bir not var
----------------------------------- ÖNEMLİ NOT -----------------------------------------
Lisansınızı girdikten sonra etkinleştirme ekranında telefonl
etkinleştirme seçeneği çıkar o seçeneğe tıklayıp ülke seçtikten sonr
yükleme kimliği altındaki 9 bölümlü sayıların bulunduğu ekrandak
numaraları hatasız ve sırası bozulmayacak şekilde numaraları whatsapp üzerinden göndermeniz aktivasyon işleminiz için yeterli. Attığınız numaraların bize ulaşmasına müteakip 3 dakika içerisinde lisansınızın etkinleştirm
işlemi yapmaktayız
Ayrıca nasıl teslim edileceğini sorduğumda Merhabalar efendim aldığınız lisans'ın teslimatı mail yoluyla yapılmaktadır siparişler mesai saatlerinde(09.00 -21.00) en geç 15 dk içerisinde teslim edilmektedir dilerseniz gmail spam/gereksiz kutusuna da bakınız. Mesajı geldi
format atmadan önce aktifleştirin yukarıda yaptığım açıklamayı da unutmayınAlıntıyı görüntüle
güvenilir mi? yani hep böylemi yapıyorlar daha önce alan birisi cevaplayabilirmi
bence bir an önce etkinleştirin sonra yapamazsınızEk olarak kodu Google da attığımda sonuç bulunamadı. Daha etkinlestirmedim ama WhatsApp dan sayı gönderme ile aktifleştirme ileride sorun yaratır mı
Keyi İnternette Arattım hiç bir sonuç cıkmadıformat atmadan önce aktifleştirin yukarıda yaptığım açıklamayı da unutmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence bir an önce etkinleştirin sonra yapamazsınız
Formattan sonra neden etkinleştiremiyoruzformat atmadan önce aktifleştirin yukarıda yaptığım açıklamayı da unutmayın
bence bir an önce etkinleştirin sonra yapamazsınız
formattan sonra etkinleştirmene gerek yok güncelleme yapınca direkt etkinleşiyorKeyi İnternette Arattım hiç bir sonuç cıkmadı
Formattan sonra neden etkinleştiremiyoruz