DocToR2
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,013
ARKADAŞLAR O KADAR KİŞİ BİLGİSİYAR ALDI E TABİ KEY LAZIM ÇÖKÜN
valla hocam eskisine aldım 5tl bir şey bakmadan hala duruyor buda sınırsızdır aldım bundan da bir taneYıllık mı ömürlük mü göremedim o detayı
kaç parayaben vatandan originali aldım gayet memlunum
geçmiş olsunben vatandan originali aldım gayet memlunum
dediğin gibi orjinal iyidirde 1500tl fazla para değil mi sanki ? neredeyse herkes crackli kullanıyor ve sorun yaşayan yok bence baya abartı olmuş1.500 TL ye almıştım sonsuza kadar kullanılabiliyor hiçbi riski yok orjinal olmayanlar gibi bitmiyor virüsten de koruması daha güçlü oluyor düzenli güncel de geliyor. Orjinal her zaman daha iyidir.
tabi efendim1.500 TL ye almıştım sonsuza kadar kullanılabiliyor hiçbi riski yok orjinal olmayanlar gibi bitmiyor virüsten de koruması daha güçlü oluyor düzenli güncel de geliyor. Orjinal her zaman daha iyidir.
Microsoft'un kendi sitesinde paylaştığı ISO dosyaları çakma mı?1.500 TL ye almıştım sonsuza kadar kullanılabiliyor hiçbi riski yok orjinal olmayanlar gibi bitmiyor virüsten de koruması daha güçlü oluyor düzenli güncel de geliyor. Orjinal her zaman daha iyidir.
1.500 TL ye almıştım sonsuza kadar kullanılabiliyor hiçbi riski yok orjinal olmayanlar gibi bitmiyor virüsten de koruması daha güçlü oluyor düzenli güncel de geliyor. Orjinal her zaman daha iyidir.