Sabri Efecan
80+
- Reaksiyon skoru
- 87
- Konu Sahibi Konu Sahibi
space aklıma gelmemişti bi deniyip geleyimAuto yazan kısıma space basınca değişiklik oluyor mu?
space aklıma gelmemişti bi deniyip geleyimAuto yazan kısıma space basınca değişiklik oluyor mu?
Tamamdır hocam RAM frekansındaki auto yazan kısma space ile basın değerler gelecektir büyük ihtimalle.space aklıma gelmemişti bi deniyip geleyim
Aynen kaydedip çıkın hocam.evet space ile değişti fakat sağda 2133 ve ona karışamıyorum solda ki değişiyor sadece
bakın böyle olduTamamdır hocam RAM frekansındaki auto yazan kısma space ile basın değerler gelecektir büyük ihtimalle.
tamam halettim bi deneyeyimAynen kaydedip çıkın hocam.
Gördüm hocam kaydedip çıkın.bakın böyle oldu
Masaüstünde kasma vb. bir sıkıntı var mı hocam?bakın böyle oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tamam halettim bi deneyeyim
tam da onu söyleyecektim nadiren falan kasma oluyor anlamadım belki alt tab attığım için olabilir hata almadım şuan fakat o ramler niye bi tanesi 2133mhz olarak gözüküyor ve görev yöneticisinde de öyleGördüm hocam kaydedip çıkın.
Masaüstünde kasma vb. bir sıkıntı var mı hocam?
Görev Yöneticisinde 2933 MHz görünmeleri gerek.tam da onu söyleyecektim nadiren falan kasma oluyor anlamadım belki alt tab attığım için olabilir hata almadım şuan fakat o ramler niye bi tanesi 2133mhz olarak gözüküyor ve görev yöneticisinde de öyle
2133 görünüyorGörev Yöneticisinde 2933 MHz görünmeleri gerek.
BİOS'ta kaç görünüyor?
işte bir tanesi 2933 bir tanesi 2133 kusura bakma cevap vermedm elektriklerimiz gittiBİOS'ta kaç görünüyor?
işte böyle görünüyor acaba profile 1'den çıkmadığım için mi unuttum çünkü öyle kaldıBİOS'ta kaç görünüyor?
22.6.1'i de kullanabilirsiniz ben bu sürümü kullanıyorum hiçbir sorun olmadı daha22.5.1 de kullandım gene aynısı oldu arkadaşlar ama onu ne yapcaz
22.5.1 de kullandım gene aynısı oldu arkadaşlar ama onu ne yapcaz
anladım teşekkür ederim22.6.1'i de kullanabilirsiniz ben bu sürümü kullanıyorum hiçbir sorun olmadı daha