Sistem parça önerisi

Spusergh

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
20000
Lol yayını ve bu oyunla ilgili youtube kanalı açaçcağım. Haliyle video edit, canlı yayın, export gibi özelliklere ihtiyacım olacak. Bunun için aklımda ekran kartı olarak 3060 ti ve 6700 xt var ve işlemci olarak da i5 12400f ve 5600x var bu dört parçadan hangi ikisini kombinlersem en çok işime yarar. Bir de sadece bu iş için değil yeni çıkan oyunları ve hazırdaki oyunları da rahat oynamak için bu parçaları düşünüyorum. Anakart, ssd kısmında da PCIe 4.0 parçalar düşünüyorum. Sizce bu gerekli mi fayda sağlar mı yoksa gereksiz mi ? Bu sorularıma cevap verirseniz sevinirim iyi günler.

R
Lol yayını ve bu oyunla ilgili youtube kanalı açaçcağım. Haliyle video edit, canlı yayın, export gibi özelliklere ihtiyacım olacak. Bunun için aklımda ekran kartı olarak 3060 ti ve 6700 xt var ve işlemci olarak da i5 12400f ve 5600x var bu dört parçadan hangi ikisini kombinlersem en çok işime yarar. Bir de sadece bu iş için değil yeni çıkan oyunları ve hazırdaki oyunları da rahat oynamak için bu parçaları düşünüyorum. Anakart, ssd kısmında da PCIe 4.0 parçalar düşünüyorum. Sizce bu gerekli mi fayda sağlar mı yoksa gereksiz mi ? Bu sorularıma cevap verirseniz sevinirim iyi günler.
Rtx bazlı oyun oynıcaksan nvidia yok ben normal oyunları oynıcam dersen amd

hocam kesinlikle 5600xe gerek yok diğer isteklerinizide özelleştirebilirsiniz
Neden ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

R

Rtx bazlı oyun oynıcaksan nvidia yok ben normal oyunları oynıcam dersen amd
Genel tüm oyunları oynamayı düşünüyorum hikayeli veya pubg gta v

Amd kullanmak istemezse diye bu seçeneği sundum kendi bilir
intel işlemci mi daha iyi yayın vs de amd mi

Neden ?

Genel tüm oyunları oynamayı düşünüyorum hikayeli veya PUBG gta v

intel işlemci mi daha iyi yayın vs de amd mi
Amd

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,591
Üyeler
193,442
Son üye
nrkrm
Geri