İki saniye arama yapmaya üşenip burada konu açmaya üşenmiyor musun kanka yabeyler bimde pizza satiliyodu 4 lu ne kadar simdi almaya gidicemde eksik parayla gitmeyim
Amerikada fakir yiyeceği olan pizza bizde 37 TL olmuş vay bebro dalgami geciyosun eski fiyat bu baktim o kadar essek zannetme beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
37 TL suan iyiki sen atmadan gidip almisim![]()
gecen sene 15 liraya aldigimi hatirliyorum kanka artik markete giderken yanima fazladan 10-15 lira aliyorum kasada kalmiyim diyeAmerikada fakir yiyeceği olan pizza bizde 37 TL olmuş vay be
bro merak ettim bunu atarken hicmi dusunmedin makarna bile 6-7 lira artik
neden spam atıyorsun? Gramına göre değişir dörtlünün fiyatı.gecen sene 15 liraya aldigimi hatirliyorum kanka artik markete giderken yanima fazladan 10-15 lira aliyorum kasada kalmiyim diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bro merak ettim bunu atarken hicmi dusunmedin makarna bile 6-7 lira artik
Yakışmadı Rustin Cohle
Ya kanka benim vurguladığım şey dörtlü pizzanın 11-12 lira olması değil.Yakışmadı Rustin Cohle
Markete gidip kontrol etmek yerine konu açması bencede saçma fiyatını bilmiyorsa yanında 3-5 fazla alırsın mantıken ama internet fiyatının güncel olmadığı ortada bunu farkedip ona göre başka bir açıdan patlasaydınız hak verirdimYa kanka benim vurguladığım şey dörtlü pizzanın 11-12 lira olması değil.
Attığım önceki bir zamana ait veya başka bir gramın fiyatıymış sanırım.
İnsanlar çok gereksiz konular açıyor ve bir yerde patladım artık hani benim attığım başka fiyatsa yazarsın şu tarihte bimde dörtlü pizza diye resmi sitesinde veya herhangi bir sitede zaten bunun bilgisi bulunur yanlış mıyım? Sitem ettiğim nokta bu.
hahaha dalgami geciyosun baktim diyorum bimin kendi sitesinde yazmiyor ne kadar oldugu tr de yasiyosun 10 liraya aldigin sey yarin 15-16 lira oluyor neden bahsediyosunYa kanka benim vurguladığım şey dörtlü pizzanın 11-12 lira olması değil.
Attığım önceki bir zamana ait veya başka bir gramın fiyatıymış sanırım.
İnsanlar çok gereksiz konular açıyor ve bir yerde patladım artık hani benim attığım başka fiyatsa yazarsın şu tarihte bimde dörtlü pizza diye resmi sitesinde veya herhangi bir sitede zaten bunun bilgisi bulunur yanlış mıyım? Sitem ettiğim nokta bu.
Hangi bim ora 11 lira 30 liraya yakın bir fiyatı var daha geçen aldım