Çözüldü✓ 11k hazır sistem önerisi

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
11243
11.243tl bütçem var sadece kasa lazım kaç gündür arıyorum arıyorum bulamıyorum bu arada bilgisayarlar hakkında pek bilgim yok da hazır bi f/p sistem olsa iyi olur yardım ederseniz sevinirim 🙏🏻

11.243tl bütçem var sadece kasa lazım kaç gündür arıyorum arıyorum bulamıyorum bu arada bilgisayarlar hakkında pek bilgim yok da hazır bi f/p sistem olsa iyi olur yardım ederseniz sevinirim 🙏🏻
2060lı hazır sistemler çıkıyor alabilirsin ama işlemci kasa ve depolamaya dikkat et

2060-3050 li sistemler denk geliyor ama çok hızlı olman lazım, o bütçeye şuan 1660 veya 1660 superli bulabilirsin galiba.

RX6600lü sistem kovala o fiyatlara denk düşüyor bazen. Bende 10kya Asus TUF GTX 1660 Ti EVO OC sıfır sistem var yardımcı olabilirim istersen.

Peki ne önerirsiniz hocam
Güç kaynağını fsp yapıp alabilirsin
Post automatically merged:

Kasayı da insta kasamodifiyemde. Mesh panel yaptırırsın güzel bir sistem olmuş olur

Kasayı da insta kasamodifiyemde. Mesh panel yaptırırsın güzel bir sistem olmuş olur
Ewy hocam

Hocam bu arada 550 80+ alsam psu yetermi ?

Biraz beklemeni tavsiye ederim dün akşam yeni f/p sistemde ne olsun diye konu açıldı yeni bir sistem geliyor olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,186
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri