🔥İndirim Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 4,90 TL && Windows 11 Pro Lisans Key 7,99 TL

W 10 kullanıyorum 11pro alıp 11 e mi geçsem diye düşündüm şuan. Ama oem değilse formattan sonra gidecekse üzer.

verdikleri keyleri google da araştırın google da dağıtılan keyleri sizlere parayla satıyorlar ben amazondan aldığım keyde bu şekide bir sorun yaşadım

Reatil iki türlü key var

1 - retail online key (en sorunsuz olanı budur)
2 - retail telefon aktivasyon key (sıkıntı çıkmaz ama aldığınız yerin yardımcı olması gerekir)
aynı pcde aynı windows sürümünde keyi hemen aktifleştirin sonra format atın sizden key istemeyecektir

Buradan windowsu indirin

Kendi Windows 11 ISO dosyanızı kendiniz hazırlayın

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: cici
w11 çekiyim bali

retail key alsak kodu not alsak format sonrası sordugunda yazsak kodu aktif olmaz mı lisans

Pinti Store'dan Retail Pro key almıştım. Yaklaşık 30 TL'ye, aktivasyonlu değil direk anahtarı girdim ve kod çalıştı. Bir sıkıntı yok şu an CMD'den baktım RETAIL CHANNEL olarak gözüküyor. Bir sorun olmaz herhalde.

Pinti Store'dan Retail Pro key almıştım. Yaklaşık 30 TL'ye, aktivasyonlu değil direk anahtarı girdim ve kod çalıştı. Bir sıkıntı yok şu an CMD'den baktım RETAIL CHANNEL olarak gözüküyor. Bir sorun olmaz herhalde.
CMD den nasıl bakıyorsunuz hocam ben de bakacaktım internette pek rastlayamadım

CMD den nasıl bakıyorsunuz hocam ben de bakacaktım internette pek rastlayamadım
slmgr -dli komutu ile fakat ayrıntı olarak bakabiliyorduk. O kodu unuttum ne yazık ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,500
Üyeler
187,521
Son üye
Batwo91
Geri