Çözüldü✓ Dünkü Acer Extensa dan Sonra Acer Swift 3X

OrkunJJ

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,718
Selamlar, dünkü Acer Extensa indirimi hala devam ediyor onu almayı düşünüyordum. Acer Swift 3X i gördüm Amazonda.
Araştırdığıma göre harici Intel Iris Xe Max 4GB ekran kartı olduğu yazıyor. Şimdi soruma gelirsek hangisi daha iyi hem performans açısından hem kalite açısından?
Acer Extensa
Acer Swift 3X

Selamlar, dünkü Acer Extensa indirimi hala devam ediyor onu almayı düşünüyordum. Acer Swift 3X i gördüm Amazonda.
Araştırdığıma göre harici Intel Iris Xe Max 4GB ekran kartı olduğu yazıyor. Şimdi soruma gelirsek hangisi daha iyi hem performans açısından hem kalite açısından?
Acer Extensa
Acer Swift 3X

Extensa almak daha mantıklı gibi.

Extensa almak daha mantıklı gibi.
Swiftin hiçbir yerde adam akıllı incelemesini bulamadım linkteki modelinin. Acer in kendi sitesinde falan yazdığına göre Intel Xe Max 4GB harici ekran kartıymış. Bilgisayarın kasası metal, parmak izi okuyucu, Wifi 6, Bluetooth 5.1 var. 17.5 Saate kadar pil ömrü vaad ediliyor.
Acer Extensa da MX350 2GB, kasası metalik görünümlü plastik, Wifi 5, Bluetooth 5.0 şeklinde işlemcileri ramleri ve ssd leri aynı zaten. 8 Saate kadar pil ömrü vaad ediliyor.
İkisi arasında kaldım performans testi tarzında bir şey bulabilsem ama yok.

Acer Extensa
Acer Swift 3X
Ayrıca harici değil dahili ekran kartı, yani işlemci içerisinde bulunan grafik birimini kullanıyor swift.

Ayrıca harici değil dahili ekran kartı, yani işlemci içerisinde bulunan grafik birimini kullanıyor swift.
1662113708991.png

Teknosa dan çektim bu fotoğrafı. Ayrı çip şeklinde yapmışlar sanırım. Tek kart üzerinde ama ayrı çip

Acer Extensa
Acer Swift 3X
extensa binbasar ab

Hocam yine MX350 daha mantıklı.
Bende bir tık öyle düşünüyorum ama şimdi diğer özellikleri düşününce Swift bana daha ağır basıyor.
Oyunlarda ufak FPS farklılıkları var.
Extensa MX350 2GB, Swift Iris Xe Max 4GB
Extensa Wifi 5, Swift Wifi 6
Extensa Bluetooth 5.0, Swift Bluetooth 5.1
Extensa 8 saat pil, Swift 17.5 saat pil
İşlemci ram ssd aynıdır
Extensa plastik kasa, Swift metal kasa
Swift kamerası mikrofonu vs. iyi yapılmış incelemede izledim
Yani çok kararsız kaldım. Bir yandan da Swift 3X e bakınca Türkiye de başka satan yok sadece Amazon var.

Bende bir tık öyle düşünüyorum ama şimdi diğer özellikleri düşününce Swift bana daha ağır basıyor.
İşlemci ram ssd aynıdır
Yani çok kararsız kaldım. Bir yandan da Swift 3X e bakınca Türkiye de başka satan yok sadece Amazon var.
Hocam aslına metak kasa büyük bir avantaj
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama kullanıcı yorumları da çok önemli

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama kullanıcı yorumları da çok önemli
Katılıyorum ama kullanıcı yorumu hiç göremedim youtube incelemelerinden bakmaya çalışıyorum da swift in bu modeli neredeyse hiç yok incelenmememiş. Acaba yeni model midir

İşlemci ram ssd aynıdır
Oyun oynamayacaksanız swift alın o zaman hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,996
Üyeler
184,092
Son üye
Trezzy
Geri